Adrenalina Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracia Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Ja tez sie dzisiaj przywitam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 joll [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 09:03_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 qr**, zamówiłem do mojego działu 2szt kalkulatorów, sekretarka mi powiedziała, że muszę mieć na to zgodę dyrektora. ja pier**lę, witki mi opadły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 q***wa, zamówiłem do mojego działu 2szt kalkulatorów, sekretarka mi powiedziała, że muszę mieć na to zgodę dyrektora. ja pier***ę, witki mi opadły to zapytaj się jeszcze czy masz przynosić swój papier toaletowy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 q***wa, zamówiłem do mojego działu 2szt kalkulatorów, sekretarka mi powiedziała, że muszę mieć na to zgodę dyrektora. ja pier***ę, witki mi opadły powiedz jej ze wyrazam zgode [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 09:20_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 q***wa, zamówiłem do mojego działu 2szt kalkulatorów, sekretarka mi powiedziała, że muszę mieć na to zgodę dyrektora. ja pier***ę, witki mi opadły Zapytaj czy jeśli czy chcesz jebnąć dyrektora w łeb do też musisz mięć jego zgodę :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 dzieki za wczorajszego spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 dzieki za wczorajszego spota to było wczoraj, a dzisiaj, jest dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Cześć spamerzy i cała reszta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 od 3 dni nic w robocie nie zrobiłem Juz jestem zmęczony tym tygodniem pracy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 od 3 dni nic w robocie nie zrobiłem Juz jestem zmęczony tym tygodniem pracy.... No nic tylko zmienić robote... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 od 3 dni nic w robocie nie zrobiłem Juz jestem zmęczony tym tygodniem pracy.... No nic tylko zmienić robote... :gwizdanie: jeszcze przeczekam ten trudny okres.... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 od 3 dni nic w robocie nie zrobiłem Juz jestem zmęczony tym tygodniem pracy.... No nic tylko zmienić robote... :gwizdanie: jeszcze przeczekam ten trudny okres.... :gwizdanie: Dobry wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 od 3 dni nic w robocie nie zrobiłem Juz jestem zmęczony tym tygodniem pracy.... nic sie nie martw masz sie i tak lepiej jak jak ja od 3 tygodni nic nie zrobilem w robocie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 od 3 dni nic w robocie nie zrobiłem Juz jestem zmęczony tym tygodniem pracy.... nic sie nie martw masz sie i tak lepiej jak jak ja od 3 tygodni nic nie zrobilem w robocie :gwizdanie: dobra, przerwa na kawe [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 14:32_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=191483.0;topicseen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 od 3 dni nic w robocie nie zrobiłem Juz jestem zmęczony tym tygodniem pracy.... nic sie nie martw masz sie i tak lepiej jak jak ja od 3 tygodni nic nie zrobilem w robocie :gwizdanie: dobra, przerwa na kawe [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 14:32_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=191483.0;topicseen On mi go sprzątnął z allegro za 100zł handlarz j**any i ponad 100% przebicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi