Gość elvis80 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 kolega z Gisza będzie na SPOCIE????
Seski Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 z wieczora... Od wczoraj mnie nie było ale spamu nie nadrabiam. Działo się coś ciekawego? to co zawsze... Czli pisałeś bzdury? z wieczora... Od wczoraj mnie nie było ale spamu nie nadrabiam. Działo się coś ciekawego? tak, z dimanem i miszką planowaliśmy ci wjazd na chatę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Mogliście wpaść bo wódeczka się lała wczoraj grubo... :gwizdanie: no a co innego miałem pisać...
akjam Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 z wieczora... Od wczoraj mnie nie było ale spamu nie nadrabiam. Działo się coś ciekawego? to co zawsze... Czli pisałeś bzdury? z wieczora... Od wczoraj mnie nie było ale spamu nie nadrabiam. Działo się coś ciekawego? tak, z dimanem i miszką planowaliśmy ci wjazd na chatę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Mogliście wpaść bo wódeczka się lała wczoraj grubo... :gwizdanie: no a co innego miałem pisać... No nic innego bym się po Tobie nie spodziewał więc luz.
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 kolega z Gisza będzie na SPOCIE???? nic nie pisal na forum no a co innego miałem pisać...
Miszka82 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 z wieczora... Od wczoraj mnie nie było ale spamu nie nadrabiam. Działo się coś ciekawego? tak, z dimanem i miszką planowaliśmy ci wjazd na chatę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: właśni i radziłbym Ci nadrobić spam bo niezłe epitety na Ciebie leciały :polew:
Grisza79 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 spam spam i spam.... :gwizdanie: ja już myślałem że 4000 już będzie a tu lipton...
akjam Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 z wieczora... Od wczoraj mnie nie było ale spamu nie nadrabiam. Działo się coś ciekawego? tak, z dimanem i miszką planowaliśmy ci wjazd na chatę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: właśni i radziłbym Ci nadrobić spam bo niezłe epitety na Ciebie leciały :polew: I tak nie nadrabiam. spam spam i spam.... :gwizdanie: ja już myślałem że 4000 już będzie a tu lipton... udało mi się zmienić przebieg... :kox: Ile nalatane? Zostało 5 tysięcy z trzystu? :polew:
krolu Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 z wieczora... Od wczoraj mnie nie było ale spamu nie nadrabiam. Działo się coś ciekawego? tak, z dimanem i miszką planowaliśmy ci wjazd na chatę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: właśni i radziłbym Ci nadrobić spam bo niezłe epitety na Ciebie leciały :polew: I tak nie nadrabiam. spam spam i spam.... :gwizdanie: ja już myślałem że 4000 już będzie a tu lipton... udało mi się zmienić przebieg... :kox: Ile nalatane? Zostało 5 tysięcy z trzystu? :polew: ja nie grzebałem u siebie tylko u seniora w pasacie
Gość elvis80 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 udało mi się zmienić przebieg... :kox: dalej nei masz info od kolegi z Forum (klubowicza) odnośnie moje błędu byłego???
krolu Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 udało mi się zmienić przebieg... :kox: dalej nei masz info od kolegi z Forum (klubowicza) odnośnie moje błędu byłego??? nie..
Gość elvis80 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 udało mi się zmienić przebieg... :kox: dalej nei masz info od kolegi z Forum (klubowicza) odnośnie moje błędu byłego??? nie.. czad - nieźle się że tak powiem przyłożył do pomocy ... nie ma jak pomoc ...
krolu Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 udało mi się zmienić przebieg... :kox: dalej nei masz info od kolegi z Forum (klubowicza) odnośnie moje błędu byłego??? nie.. czad - nieźle się że tak powiem przyłożył do pomocy ... nie ma jak pomoc ... może po prostu nie wiedział, bo przeważnie mi zawsze odpisywał
akjam Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 udało mi się zmienić przebieg... :kox: dalej nei masz info od kolegi z Forum (klubowicza) odnośnie moje błędu byłego??? nie.. czad - nieźle się że tak powiem przyłożył do pomocy ... nie ma jak pomoc ... Może po prostu nie wie? P.S. Robimy jutro grilla? :kox:
krolu Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 udało mi się zmienić przebieg... :kox: dalej nei masz info od kolegi z Forum (klubowicza) odnośnie moje błędu byłego??? nie.. czad - nieźle się że tak powiem przyłożył do pomocy ... nie ma jak pomoc ... Może po prostu nie wie? P.S. Robimy jutro grilla? :kox: robimy :kox: :kox: :kox:
akjam Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 udało mi się zmienić przebieg... :kox: dalej nei masz info od kolegi z Forum (klubowicza) odnośnie moje błędu byłego??? nie.. czad - nieźle się że tak powiem przyłożył do pomocy ... nie ma jak pomoc ... Może po prostu nie wie? P.S. Robimy jutro grilla? :kox: robimy :kox: :kox: :kox: No i good! :good:
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 P.S. Robimy jutro grilla? :kox: to weź jakis parasol bo wlasnie pada deszcz
Gość elvis80 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 udało mi się zmienić przebieg... :kox: dalej nei masz info od kolegi z Forum (klubowicza) odnośnie moje błędu byłego??? nie.. czad - nieźle się że tak powiem przyłożył do pomocy ... nie ma jak pomoc ... Może po prostu nie wie? P.S. Robimy jutro grilla? :kox: robimy :kox: :kox: :kox: ale gdzie tego grilla chcecie robić? a odnośnie jakby nie wiedział to pewnie by napisał że nie wie...co?
akjam Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 P.S. Robimy jutro grilla? :kox: to weź jakis parasol bo wlasnie pada deszcz U mnie nie pada. A do jutra jest jeszcze ponad 20 godzin! udało mi się zmienić przebieg... :kox: dalej nei masz info od kolegi z Forum (klubowicza) odnośnie moje błędu byłego??? nie.. czad - nieźle się że tak powiem przyłożył do pomocy ... nie ma jak pomoc ... Może po prostu nie wie? P.S. Robimy jutro grilla? :kox: robimy :kox: :kox: :kox: ale gdzie tego grilla chcecie robić? a odnośnie jakby nie wiedział to pewnie by napisał że nie wie...co? Tam gdzie zawsze. Elvis!? Znowu zaczynasz być natrętny! Nie ma odpowiedzi i koniec. Nikt za niego nie myśli więc nie wiadomo czy by tak napisał...
Rekomendowane odpowiedzi