Kędzior Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Kędzior ze mną też chyba coś nie tak Autem nikt zemną nie chce jechać, w pokoju też nikt nie chce być :gwizdanie: masz pokoj na parterze wiec uwierz mi ze pewnie bedziemy spac u ciebie bo wiekszosc osob nie da rady dotrzec do swoich pokoi Dobrze że mam wózek bo przynajmniej sie doturlam... albo ktoś mnie dopcha... :gwizdanie: albo ty nas bedziesz na nim podwozil do pokoi
stanley Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Kędzior ze mną też chyba coś nie tak Autem nikt zemną nie chce jechać, w pokoju też nikt nie chce być :gwizdanie: masz pokoj na parterze wiec uwierz mi ze pewnie bedziemy spac u ciebie bo wiekszosc osob nie da rady dotrzec do swoich pokoi Dobrze że mam wózek bo przynajmniej sie doturlam... albo ktoś mnie dopcha... :gwizdanie: albo ty nas bedziesz na nim podwozil do pokoi
miron78 Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Grisza - sprawa jest - jak będzie kolejka do baru to mogę liczyć że pożyczysz mi wózek ? wiesz jak jest - nie będę tam stał jak ciul. Ps. Zabierz jakąs czapke na gumce bo jak znowu będziesz ludzi po pijaku gonił po sali to na drugi dzień tym razem możesz czapki nie znaleść za***iście że jedziesz :good:
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Grisza - sprawa jest - jak będzie kolejka do baru to mogę liczyć że pożyczysz mi wózek ? wiesz jak jest - nie będę tam stał jak ciul. Ps. Zabierz jakąs czapke na gumce bo jak znowu będziesz ludzi po pijaku gonił po sali to na drugi dzień tym razem możesz czapki nie znaleść :polew: Grisza coś mówił że bedzie w kapeluszu
OKO Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Grisza - sprawa jest - jak będzie kolejka do baru to mogę liczyć że pożyczysz mi wózek ? wiesz jak jest - nie będę tam stał jak ciul. Ps. Zabierz jakąs czapke na gumce bo jak znowu będziesz ludzi po pijaku gonił po sali to na drugi dzień tym razem możesz czapki nie znaleść :polew: Grisza coś mówił że bedzie w kapeluszu myślę że w BT można się spodziewać wszystkiego po wszystkich [br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 16:01_________________________________________________2:07 Grisza
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Grisza - sprawa jest - jak będzie kolejka do baru to mogę liczyć że pożyczysz mi wózek ? wiesz jak jest - nie będę tam stał jak ciul. Ps. Zabierz jakąs czapke na gumce bo jak znowu będziesz ludzi po pijaku gonił po sali to na drugi dzień tym razem możesz czapki nie znaleść :polew: Grisza coś mówił że bedzie w kapeluszu myślę że w BT można się spodziewać wszystkiego po wszystkich [br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 16:01_________________________________________________2:07 Grisza ale pijoki :kox:
stanley Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Grisza - sprawa jest - jak będzie kolejka do baru to mogę liczyć że pożyczysz mi wózek ? wiesz jak jest - nie będę tam stał jak ciul. Ps. Zabierz jakąs czapke na gumce bo jak znowu będziesz ludzi po pijaku gonił po sali to na drugi dzień tym razem możesz czapki nie znaleść :polew: Grisza coś mówił że bedzie w kapeluszu myślę że w BT można się spodziewać wszystkiego po wszystkich [br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 16:01_________________________________________________2:07 Grisza Grisza
Grisza79 Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Kędzior ze mną też chyba coś nie tak Autem nikt zemną nie chce jechać, w pokoju też nikt nie chce być :gwizdanie: masz pokoj na parterze wiec uwierz mi ze pewnie bedziemy spac u ciebie bo wiekszosc osob nie da rady dotrzec do swoich pokoi Dobrze że mam wózek bo przynajmniej sie doturlam... albo ktoś mnie dopcha... :gwizdanie: albo ty nas bedziesz na nim podwozil do pokoi No wiesz....może to troche głupio wyglądać jak będe Cię wywoził na kolanach z sali do mojego pokoju Grisza - sprawa jest - jak będzie kolejka do baru to mogę liczyć że pożyczysz mi wózek ? wiesz jak jest - nie będę tam stał jak ciul. Ps. Zabierz jakąs czapke na gumce bo jak znowu będziesz ludzi po pijaku gonił po sali to na drugi dzień tym razem możesz czapki nie znaleść za***iście że jedziesz :good: Spoko ... wezne Cię na kolana i razem podjedziemy do baru... Tym razem nie będe brał sandałów a czapka napewno będzie z gumką :gwizdanie: Też się ciesze że jade....
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 ide sie kimnac, bo trocu wymeczony jestem noi sobie trzeba dychnac bo jutro tez charatanie
Grisza79 Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 ""2:07 Grisza"" o wy łajzy..... Ale musze przyznać że zdarzyło mi się już tak kilka razy po pijaku....
stanley Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 ""2:07 Grisza"" o wy łajzy..... Ale musze przyznać że zdarzyło mi się już tak kilka razy po pijaku....
Miszka82 Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Właśnie wróciłem z Kato Autobusem, moje Audi co prawda nie zostało w Klubie ale zostało w Kato będzie pewnie często widywane bo nowy właściciel mieszka na Słowackiego no i zaprosiłem go na spoty łezka się w oku zakręciła jak jakieś 2h po sprzedaży widziałem już pomykającego ADR po Kato ;(
stanley Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Właśnie wróciłem z Kato Autobusem, moje Audi co prawda nie zostało w Klubie ale zostało w Kato będzie pewnie często widywane bo nowy właściciel mieszka na Słowackiego no i zaprosiłem go na spoty łezka się w oku zakręciła jak jakieś 2h po sprzedaży widziałem już pomykającego ADR po Kato ;( no szkoda, trzeba było do mnie dzwonić, poszlibyśmy na jedno do city rocka
Miszka82 Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Właśnie wróciłem z Kato Autobusem, moje Audi co prawda nie zostało w Klubie ale zostało w Kato będzie pewnie często widywane bo nowy właściciel mieszka na Słowackiego no i zaprosiłem go na spoty łezka się w oku zakręciła jak jakieś 2h po sprzedaży widziałem już pomykającego ADR po Kato ;( no szkoda, trzeba było do mnie dzwonić, poszlibyśmy na jedno do city rocka powiem ci tak, wyładował mi się telefon to raz a drugi spotkałem zioma i spaliłem z nim bata
OKO Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Właśnie wróciłem z Kato Autobusem, moje Audi co prawda nie zostało w Klubie ale zostało w Kato będzie pewnie często widywane bo nowy właściciel mieszka na Słowackiego no i zaprosiłem go na spoty łezka się w oku zakręciła jak jakieś 2h po sprzedaży widziałem już pomykającego ADR po Kato ;( no szkoda, trzeba było do mnie dzwonić, poszlibyśmy na jedno do city rocka powiem ci tak, wyładował mi się telefon to raz a drugi spotkałem zioma i spaliłem z nim bata po bacie chce się pić przecież
Miszka82 Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Właśnie wróciłem z Kato Autobusem, moje Audi co prawda nie zostało w Klubie ale zostało w Kato będzie pewnie często widywane bo nowy właściciel mieszka na Słowackiego no i zaprosiłem go na spoty łezka się w oku zakręciła jak jakieś 2h po sprzedaży widziałem już pomykającego ADR po Kato ;( no szkoda, trzeba było do mnie dzwonić, poszlibyśmy na jedno do city rocka powiem ci tak, wyładował mi się telefon to raz a drugi spotkałem zioma i spaliłem z nim bata po bacie chce się pić przecież dlatego teraz zapodaję piwko
OKO Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Właśnie wróciłem z Kato Autobusem, moje Audi co prawda nie zostało w Klubie ale zostało w Kato będzie pewnie często widywane bo nowy właściciel mieszka na Słowackiego no i zaprosiłem go na spoty łezka się w oku zakręciła jak jakieś 2h po sprzedaży widziałem już pomykającego ADR po Kato ;( no szkoda, trzeba było do mnie dzwonić, poszlibyśmy na jedno do city rocka powiem ci tak, wyładował mi się telefon to raz a drugi spotkałem zioma i spaliłem z nim bata po bacie chce się pić przecież dlatego teraz zapodaję piwko pamiętaj że bardzo łatwo jest się odwodnić
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Właśnie wróciłem z Kato Autobusem, moje Audi co prawda nie zostało w Klubie ale zostało w Kato będzie pewnie często widywane bo nowy właściciel mieszka na Słowackiego no i zaprosiłem go na spoty łezka się w oku zakręciła jak jakieś 2h po sprzedaży widziałem już pomykającego ADR po Kato ;( To co? To pewnie ostatnie Twoje posty na tym forum? Wypisujesz się?
Miszka82 Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Właśnie wróciłem z Kato Autobusem, moje Audi co prawda nie zostało w Klubie ale zostało w Kato będzie pewnie często widywane bo nowy właściciel mieszka na Słowackiego no i zaprosiłem go na spoty łezka się w oku zakręciła jak jakieś 2h po sprzedaży widziałem już pomykającego ADR po Kato ;( To co? To pewnie ostatnie Twoje posty na tym forum? Wypisujesz się? chciałbyś
krolu Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 To co? To pewnie ostatnie Twoje posty na tym forum? Wypisujesz się? poszło już pw do fuga, z wnioskiem o kasację konta
Rekomendowane odpowiedzi