diman Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 jak tam Diman furka ogarnięta do końca ? no jezdzi ale problem z olejem jakis bo mam lekki wyciek i nie wiem co to dzisiaj bede patrzal co i jak ale musza mi sklepy otworzyc bo zakupy mysze zrobic olej i plyn chlodniczy to działaj działaj co by te wozidło śmigało no i taki wlasnie mam zamiar :kox:
Miszka82 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 jak tam Diman furka ogarnięta do końca ? no jezdzi ale problem z olejem jakis bo mam lekki wyciek i nie wiem co to dzisiaj bede patrzal co i jak ale musza mi sklepy otworzyc bo zakupy mysze zrobic olej i plyn chlodniczy to działaj działaj co by te wozidło śmigało no i taki wlasnie mam zamiar :kox: zbieram sie powoli do roboty, ale mi się dziś chce
diman Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 jak tam Diman furka ogarnięta do końca ? no jezdzi ale problem z olejem jakis bo mam lekki wyciek i nie wiem co to dzisiaj bede patrzal co i jak ale musza mi sklepy otworzyc bo zakupy mysze zrobic olej i plyn chlodniczy to działaj działaj co by te wozidło śmigało no i taki wlasnie mam zamiar :kox: zbieram sie powoli do roboty, ale mi się dziś chce powodzenia co by lekka szychta byla
Miszka82 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 jak tam Diman furka ogarnięta do końca ? no jezdzi ale problem z olejem jakis bo mam lekki wyciek i nie wiem co to dzisiaj bede patrzal co i jak ale musza mi sklepy otworzyc bo zakupy mysze zrobic olej i plyn chlodniczy to działaj działaj co by te wozidło śmigało no i taki wlasnie mam zamiar :kox: zbieram sie powoli do roboty, ale mi się dziś chce powodzenia co by lekka szychta byla ostatnio nie są lajtowe i są za długie ale cóż nie chciało się uczyć to trzeba zapitalać
OKO Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 08:30_________________________________________________przywitałem się i czas zabrać się do roboty
Miszka82 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 08:30_________________________________________________przywitałem się i czas zabrać się do roboty też już cisnę
OKO Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 jeszcze dopiję kawkę hehehe ja też dopijam czarną z gruntem a teraz dylemat jaką muzę sobie puścić co by to miłe dla ucha było i nie rozpraszało
Miszka82 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 jeszcze dopiję kawkę hehehe ja też dopijam czarną z gruntem a teraz dylemat jaką muzę sobie puścić co by to miłe dla ucha było i nie rozpraszało jakąś fajną :polew:
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 09:22_________________________________________________ [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 09:24_________________________________________________auto oddane na serwis :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 siema z rana jak wstalem auto oddane na serwis :gwizdanie: i 2tys w plecy
diman Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 09:22_________________________________________________ [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 09:24_________________________________________________auto oddane na serwis :gwizdanie: powodzenia
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 siema z rana jak wstalem auto oddane na serwis :gwizdanie: i 2tys w plecy śmieszna kwota wyjdzie, nieraz więcej w żabce wydajemy
Kędzior Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 śmieszna kwota wyjdzie, nieraz więcej w żabce wydajemy ja yhym wbijasz sobie to do ksiazki serwisowej?
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 śmieszna kwota wyjdzie, nieraz więcej w żabce wydajemy ja yhym wbijasz sobie to do ksiazki serwisowej? nie bo już mam cała zapisaną
OKO Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 śmieszna kwota wyjdzie, nieraz więcej w żabce wydajemy ja yhym wbijasz sobie to do ksiazki serwisowej? nie bo już mam cała zapisaną idź zobacz czy ci turbo nie wymontowali :gwizdanie: patrz im cały czas na ręce
Rekomendowane odpowiedzi