Miszka82 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 A tak na marginesie macie coś sprawdzonego na kaca ? oprócz klina ? no mam najlepszy dzień wcześniej nie pic ten sposób jest niezawodny zależy od mocy kaca czasem nic nie pomaga czasem dobry obiad
Gość elvis80 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 A tak na marginesie macie coś sprawdzonego na kaca ? oprócz klina ? jak to powiedział kiedyś mój kolega - zj** : PORZĄDNA KAC KUPA!!! HEHEHE TO JE TO
Grisza79 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 A tak na marginesie macie coś sprawdzonego na kaca ? oprócz klina ? jak to powiedział kiedyś mój kolega - zj** : PORZĄDNA KAC KUPA!!! HEHEHE TO JE TO To akurat w niczym nie pomoże... A tak na marginesie macie coś sprawdzonego na kaca ? oprócz klina ? no mam najlepszy dzień wcześniej nie pic Z tym może być problem :gwizdanie:
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 pić to trzeba umieć [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 21:55_________________________________________________dobranoc idę spać
gregory Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 A na Gliwickim pewnie nie ma SPAMU..... Boisz się że was przegonimy :gwizdanie: A w takim tępie to do końca przyszłego tygodnia ich wykniemy Ale ja q rwa nie jestem ani Gliwicki, ani Katowicki i w d*pie mam to kto ile ma postów na lajcie kur.wa jak to byl lajt to daj mi twoje wozidlo i ja je przetestuje w podobnych predkosciach i dohamowaniach przy 5 osobach :evil: Tylko gdzie wy taką drogę znajdziecie, żeby AFF-a tak rozpędzić :gwizdanie: Jeśli chodzi o kaca, to najlepiej w dniu picia dobrze tłusto pojeść, nie liczyć kalorii a jak się kładziesz spać to przy łóżku mieć dużą butelkę wody mineralnej. To mój sposób i żaden inny.
krolu Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Tylko gdzie wy taką drogę znajdziecie, żeby AFF-a tak rozpędzić :gwizdanie: byle gdzie, bo zawsze srasz w gacie jak prowadzę i mówisz wolniej :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 A na Gliwickim pewnie nie ma SPAMU..... Boisz się że was przegonimy :gwizdanie: A w takim tępie to do końca przyszłego tygodnia ich wykniemy Ale ja q rwa nie jestem ani Gliwicki, ani Katowicki i w pupie mam to kto ile ma postów na lajcie kur.wa jak to byl lajt to daj mi twoje wozidlo i ja je przetestuje w podobnych predkosciach i dohamowaniach przy 5 osobach :evil: Tylko gdzie wy taką drogę znajdziecie, żeby AFF-a tak rozpędzić :gwizdanie: Jeśli chodzi o kaca, to najlepiej w dniu picia dobrze tłusto pojeść, nie liczyć kalorii a jak się kładziesz spać to przy łóżku mieć dużą butelkę wody mineralnej. To mój sposób i żaden inny. Ja też
gregory Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Tylko gdzie wy taką drogę znajdziecie, żeby AFF-a tak rozpędzić :gwizdanie: byle gdzie, bo zawsze srasz w gacie jak prowadzę i mówisz wolniej :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ale to nie z powodu prędkości, tylko kierowcy, który ma obłęd w oczach :polew:
Kędzior Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ja tez bede mial tak wysoko ;( rodzina jest najważniejsza od poniedziałku do czwartku bo od piatku do niedzieli jestem ja :kox:
Miszka82 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Moda na kozy zawitała wozy drabiniaste
Kędzior Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Moda na kozy zawitała wozy drabiniaste troche sie przerazilem, rozwarcie blotnik-opona na 3palce
Bulczas Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Moda na kozy zawitała wozy drabiniaste troche sie przerazilem, rozwazie blotnik opona na 3palce Ale będziesz mógł za***rdalać
Grisza79 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Kędzior czemu jeszcze nie spisz... Ja się będe brał powoli
Grisza79 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Co tu takie nocne pogawędki? Ty też spać nie umisz...Pewnie żyjesz już tym wyjazdem do BT
akjam Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Zrobiłem POM i nuda... Jakiś filmik może obejrze albo co...?
Grisza79 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Zrobiłem POM i nuda... Jakiś filmik może obejrze albo co...? Ja kończe grać.... Kłade się do wyra i też może jaki film obejrze..... A jutro pakowanie... Fure przydałoby się umyć itp...
Rekomendowane odpowiedzi