krolu Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 juz po pierwszym spaniu... jeszcze trzy i dojdę do siebie :decayed: niestety jaki widać hasło lans ponad wszystko zebrało swoje żniwa... oby reszta wróciła bezpiecznie Ja też dziękuję za towarzystwo, tolerowania mojego i naszego zachowania (chodzi mi tu o chlorów z 19 A ) mam nadzieję, że nikt nie jest urażony i za rok pojedziemy w większej ekipie
Adrenalina Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 rozmawiałam przed chwilką ze Stasiem pierwszy dzień białego szaleństwa ma już za sobą dał Was wszystkich pozdrowić
tolek85 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 :polew: Słyszeliście że Hammer do rowu wpadł ? Naszczęscie nic się im nie stało. KubotaDANCE Grisza, wy we dwoje nie powinniście przez dwa dni w ogóle prowadzić :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 rozmawiałam przed chwilką ze Stasiem pierwszy dzień białego szaleństwa ma już za sobą dał Was wszystkich pozdrowić Tolek w takim bądz razie przez 2 dni musiałbym na wózku też nie jeździć :gwizdanie: a to może być mało realne Zapodałem sobie już drineczka i czuje się jak nowo narodzony
Kędzior Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 tyle co się uśmiałam na tym zlocie to już dawno nie dzięki wszystkim za miłą atmosferę i opiekę sniadanie :polew: [br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 20:17_________________________________________________ Jakiś zmęczony jestem czy coś... dej spokoj lepiej cos polej
tolek85 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 tolek ty zyjesz? ja z całej naszej ekipy najmniej piłem :gwizdanie:
akjam Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Jakiś zmęczony jestem czy coś... dej spokoj lepiej cos polej :gwizdanie: Zaraz to właśnie zrobię!
Grisza79 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 tyle co się uśmiałam na tym zlocie to już dawno nie dzięki wszystkim za miłą atmosferę i opiekę sniadanie :polew: [br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 20:17_________________________________________________ Jakiś zmęczony jestem czy coś... dej spokoj lepiej cos polej Dobrze piszesz... polać mu
addassko Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 ktos musial na trzezwo foty robic czyli we wtorek jestes
krolu Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 nie wiem co jest ale Ania mówi, że mi wszystkie ciuchy śmierdzą ziołem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 nie wiem co jest ale Ania mówi, że mi wszystkie ciuchy śmierdzą ziołem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: gorski klimat [br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 20:22_________________________________________________podsumowujac zlot sie udal - przywiozlem spowrotem 4piwa, 0,7 wyborowej, lustrzanke nikona i znalazlem 200zl :decayed: takze jestem do przodu [br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 20:23_________________________________________________Gregor wlasnie jem stjejka
Grisza79 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Jak wracaliście z zakopca jak droga ? były jakieś korki ?
Adrenalina Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 zagadka wieczoru - czyje to stópki ? :polew:
akjam Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 tyle co się uśmiałam na tym zlocie to już dawno nie dzięki wszystkim za miłą atmosferę i opiekę sniadanie :polew: [br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 20:17_________________________________________________ Jakiś zmęczony jestem czy coś... dej spokoj lepiej cos polej Dobrze piszesz... polać mu No żałuję, że poleję tylko dla siebie tym razem bo towarzystwo było do zniesienia i napiłbym się jeszcze dziś z Wami. :good: nie wiem co jest ale Ania mówi, że mi wszystkie ciuchy śmierdzą ziołem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A mnie ziołem i chlorem! :polew: BTW DObrze, że był basen i sauna dymna... :gwizdanie: Jak wracaliście z zakopca jak droga ? były jakieś korki ?
Grisza79 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 zagadka wieczoru - czyje to stópki ? :polew: :laghing2: :laghing2:Ja wiem, Ja wiem ale nie powiem.... nawet wiem w którym pokoju zdjęcie było zrobione
Adrenalina Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 tyle co się uśmiałam na tym zlocie to już dawno nie dzięki wszystkim za miłą atmosferę i opiekę sniadanie :polew: no pojechałeś :gwizdanie:
diman Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 zagadka wieczoru - czyje to stópki ? :polew: ja nie bylem ale strzelam ze gregora :polew:
Rekomendowane odpowiedzi