diman Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 pany jak tak czytam to zaczynam się bać z wami kiedykolwiek usiąść do jakieś wódeczki :evil: :gwizdanie: No właśnie szkoda diman, że Ciebie nie było. Ale takie życie i na bank sobie to odbijemy. nie no to napewno prędzej czy później
Kędzior Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 pany jak tak czytam to zaczynam się bać z wami kiedykolwiek usiąść do jakieś wódeczki :evil: :gwizdanie: przestan ja jzu nie pije i niepale
Pucek Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Pytanie za 100 punktów, czy ja mogę już prowadzić auto? coś mi się wydaje że będzie urlop
akjam Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 pany jak tak czytam to zaczynam się bać z wami kiedykolwiek usiąść do jakieś wódeczki :evil: :gwizdanie: No właśnie szkoda diman, że Ciebie nie było. Ale takie życie i na bank sobie to odbijemy. nie no to napewno prędzej czy później Aha. No i ja dużo nie pije. :gwizdanie: pany jak tak czytam to zaczynam się bać z wami kiedykolwiek usiąść do jakieś wódeczki :evil: :gwizdanie: przestan ja jzu nie pije i niepale :naughty:
diman Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 pany jak tak czytam to zaczynam się bać z wami kiedykolwiek usiąść do jakieś wódeczki :evil: :gwizdanie: przestan ja jzu nie pije i niepale hmmm jasne
akjam Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Pytanie za 100 punktów, czy ja mogę już prowadzić auto? coś mi się wydaje że będzie urlop Pajacyków! Weź urlop będzie bezpieczniej! :polew:
diman Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Pytanie za 100 punktów, czy ja mogę już prowadzić auto? coś mi się wydaje że będzie urlop moge cie zawiesc
Kędzior Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Pytanie za 100 punktów, czy ja mogę już prowadzić auto? coś mi się wydaje że będzie urlop yyyyyyyyy na 100% niemozesz
akjam Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Pytanie za 100 punktów, czy ja mogę już prowadzić auto? coś mi się wydaje że będzie urlop moge cie zawiesc diman ale otwórz wszystkie szyby i nadmuch na full bo wysiądziesz pijany! :polew: :polew: I jak będzie wysiadał to lepiej go asekuruj bo takiego telemarka jak wczoraj w wykonaniu Pajacykówa pod skocznią to nigdy nie widziałem! :polew: [br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 10:24_________________________________________________ Pytanie za 100 punktów, czy ja mogę już prowadzić auto? coś mi się wydaje że będzie urlop yyyyyyyyy na 100% niemozesz Eeeee tam. Może. Na PlayStation albo PC. :polew: :> :>
Pucek Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 ha ha ha ale że akurat ten tir odjechał jak stałem w samych batach Diman, jestem Ci bardzo wdzięczny za wczoraj
diman Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 ha ha ha ale że akurat ten tir odjechał jak stałem w samych batach Diman, jestem Ci bardzo wdzięczny za wczoraj nie ma za co cza sobie pomagać jak jak jest potrzeba
Kędzior Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 ha ha ha ale że akurat ten tir odjechał jak stałem w samych batach Diman, jestem Ci bardzo wdzięczny za wczoraj nie ma za co cza sobie pomagać jak jak jest potrzeba i to sie ceni :good:
akjam Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 ha ha ha ale że akurat ten tir odjechał jak stałem w samych batach Diman, jestem Ci bardzo wdzięczny za wczoraj nie ma za co cza sobie pomagać jak jak jest potrzeba i to sie ceni :good: Co prawda to prawda. :good:
OKO Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 ale że akurat ten tir odjechał jak stałem w samych batach tej babci co siedziała na wprost jak TIR odjechał się podobało Pucykoff [br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 12:06_________________________________________________ widzieliśny Cie wczoraj w Kce jak żyjesz bo ja dziś postanowiłem do pracy nie iść no to zmieniam za chwilę na letnie
akjam Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Ja też odpoczywam... Grisza chlor się już wyspał?
Grisza79 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 widzieliśny Cie wczoraj w Kce jak żyjesz bo ja dziś postanowiłem do pracy nie iść no to zmieniam za chwilę na letnie mnie ? Ja mam cały tydzień wolne Ja jutro pojade dzisiaj jeszcze się bycze do bólu... Ja też odpoczywam... Grisza chlor się już wyspał? No BA !! Normalnie mam taki cug, że wstałem rano i zastanawiałem się czy drinka sobie nie zrobić :gwizdanie:
akjam Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Ja dziś wieczorkiem jeszcze chyba coś chlapnę bo brat ma urodziny i jak nie będzie w robocie to buteleczkę się zrobi...
diman Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 no i kędziorek kropka przytulił :gwizdanie: :polew:[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 16:09_________________________________________________a i miałem pytac kto mnie jutro na kawke moze zaprosic od 16.00 do spota bo nie chce mi sie siedziec na lawce tak dlugo
Rekomendowane odpowiedzi