Miszka82 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 ptaszek tak pokazuje ja piszesz C h u j
Adrenalina Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 ptaszek tak pokazuje ja piszesz C h u j zauważyłam
Miszka82 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 mnie nie będzie na spocie w ptaszek roboty zamulacz stary mam tyle pracy ze nie wiem o co loto do końca tygodnia się nie odkuję i pewnie sobotę będę tyrał wk***ia mnie to że nie mam czasu no spoty ;(
Bulczas Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 mnie nie będzie na spocie w ptaszek roboty zamulacz stary mam tyle pracy ze nie wiem o co loto do końca tygodnia się nie odkuję i pewnie sobotę będę tyrał wk***ia mnie to że nie mam czasu no spoty ;( Po coś wracał na stare śmieci :gwizdanie:
diman Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 mnie nie będzie na spocie w ptaszek roboty he a u mnie chillout
OKO Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 mnie nie będzie na spocie w ptaszek roboty zamulacz stary mam tyle pracy ze nie wiem o co loto do końca tygodnia się nie odkuję i pewnie sobotę będę tyrał wk***ia mnie to że nie mam czasu no spoty ;( taka robota "bez fajrantu" by mnie wykończyła w c**j
Miszka82 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 mnie nie będzie na spocie w ptaszek roboty zamulacz stary mam tyle pracy ze nie wiem o co loto do końca tygodnia się nie odkuję i pewnie sobotę będę tyrał wk***ia mnie to że nie mam czasu no spoty ;( Po coś wracał na stare śmieci :gwizdanie: bo kasę idzie zarobić jakąś normalną mnie nie będzie na spocie w ptaszek roboty he a u mnie chillout zamieniłbym się z Tobą - nie robi a B7 ma [br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 20:14_________________________________________________ mnie nie będzie na spocie w ptaszek roboty zamulacz stary mam tyle pracy ze nie wiem o co loto do końca tygodnia się nie odkuję i pewnie sobotę będę tyrał wk***ia mnie to że nie mam czasu no spoty ;( taka robota "bez fajrantu" by mnie wykończyła w ptaszek no wykańcza w chu j
wild80 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 nie ma na co patrzeć same śruty podjeżdżają :evil: :decayed no jak się ma B7 to na pewno
Bulczas Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 zamieniłbym się z Tobą - nie robi a B7 ma Ty zadupiasz cały dzień i B5 musiałeś sprzedać
Miszka82 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 zamieniłbym się z Tobą - nie robi a B7 ma Ty zadupiasz cały dzień i B5 musiałeś sprzedać no właśnie..gdzie ta sprawiedliwość na świecie
Bulczas Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 zamieniłbym się z Tobą - nie robi a B7 ma Ty zadupiasz cały dzień i B5 musiałeś sprzedać no właśnie..gdzie ta sprawiedliwość na świecie Jak zwykle nie ma sprawiedliwości
diman Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 mnie nie będzie na spocie w ptaszek roboty zamulacz stary mam tyle pracy ze nie wiem o co loto do końca tygodnia się nie odkuję i pewnie sobotę będę tyrał wk***ia mnie to że nie mam czasu no spoty ;( Po coś wracał na stare śmieci :gwizdanie: bo kasę idzie zarobić jakąś normalną mnie nie będzie na spocie w ptaszek roboty he a u mnie chillout zamieniłbym się z Tobą - nie robi a B7 ma [br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 20:14_________________________________________________ mnie nie będzie na spocie w ptaszek roboty zamulacz stary mam tyle pracy ze nie wiem o co loto do końca tygodnia się nie odkuję i pewnie sobotę będę tyrał wk***ia mnie to że nie mam czasu no spoty ;( taka robota "bez fajrantu" by mnie wykończyła w ptaszek no wykańcza w chu j jak sie chce to sie ma :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 20:18_________________________________________________ nie ma na co patrzeć same śruty podjeżdżają :evil: :decayed no jak się ma B7 to na pewno zobaczysz cala klapa bagażnika olejem zachlapana jak w jakimś maluchu wiec mówię, że śrut
Miszka82 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Diman no to mi się chce i muszę się ogarnąć na jutro do roboty
diman Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Diman no to mi się chce i muszę się ogarnąć na jutro do roboty praca kształtuje charakter cza tyrać żeby mieć chyba ze umiesz ładnie i cicho kraść to robić nie musisz
Miszka82 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Diman no to mi się chce i muszę się ogarnąć na jutro do roboty praca kształtuje charakter cza tyrać żeby mieć chyba ze umiesz ładnie i cicho kraść to robić nie musisz a masz coś co można po cichu zaj ebać i zarobić w chu.. kasy ? z innej beczki http://moto.pl/MotoPL/1,88571,9320874,Quattro_stanowia_38__sprzedazy_Audi.html
akjam Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Co tam zamulacze? Miszka ogarnij się i wpadnij na spota, nie pier.ol!
Miszka82 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Co tam zamulacze? Miszka ogarnij się i wpadnij na spota, nie pier.ol! nie daje rady a Tyś się ogarnął po Bukowinie
akjam Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Co tam zamulacze? Miszka ogarnij się i wpadnij na spota, nie pier.ol! nie daje rady a Tyś się ogarnął po Bukowinie Cały czas ogarnięty jestem, byłem, będę... :gwizdanie: Lekarstwa, które podawali mi koledzy (Filipinolandia i zioła) bardzo pomocne... :kox: jakie plany macie na jutrzejszy spot? Wypijemy browary, które przywieziesz. A tak na serio to może grill, wyścigi etc.
Miszka82 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 jakie plany macie na jutrzejszy spot? pewnie będą gadać o zlocie ogólnopolskim, piciu wódki itp patusy
Rekomendowane odpowiedzi