stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 WRÓCIŁEM poglądowe foto :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 jestem przejebany bylem u kuzyna i sobie wypilismy 0,7 wodeczki i 0,5 jakiegos likieru i pilismy od 22 do 2 - o 14 pojechalem na komende dmuchnac i wynik 0,0 :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: WRÓCIŁEM poglądowe foto :gwizdanie: nie siedz na sniegu bo bedziesz mial "wilka" :polew: :polew:
Grisza79 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 jestem przejebany bylem u kuzyna i sobie wypilismy 0,7 wodeczki i 0,5 jakiegos likieru i pilismy od 22 do 2 - o 14 pojechalem na komende dmuchnac i wynik 0,0 :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: WRÓCIŁEM poglądowe foto :gwizdanie: nie siedz na sniegu bo bedziesz mial "wilka" :polew: :polew: On już miał taką banie że nie był wstanie już jeździć.... dlatego leżał (siedział) na śniegu... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 jestem przejebany bylem u kuzyna i sobie wypilismy 0,7 wodeczki i 0,5 jakiegos likieru i pilismy od 22 do 2 - o 14 pojechalem na komende dmuchnac i wynik 0,0 :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: WRÓCIŁEM poglądowe foto :gwizdanie: nie siedz na sniegu bo bedziesz mial "wilka" :polew: :polew: On już miał taką banie że nie był wstanie już jeździć.... dlatego leżał (siedział) na śniegu... :gwizdanie: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 nadrobię ten spam w nadchodzącym tygodniu ( najpierw sprawy rodzinne ) :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 nadrobię ten spam w nadchodzącym tygodniu ( najpierw sprawy rodzinne ) :gwizdanie: to mowisz ze za 5 min bedziesz?
Bulczas Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 A tu jak zwykle humory dopisują Trzeba by coś otworzyć :gwizdanie:
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Grisza podziękował za pomoc latarka hula aż miło a do tego jeszcze dwie gry poszły :kox:
Grisza79 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Grisza podziękował za pomoc latarka hula aż miło a do tego jeszcze dwie gry poszły :kox: No problem ! Oprogramowania i gier na HD2 mam do bólu.... także....A tak apropo Diablo Włodarczyk... Do boju do boju....
hornet Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Siema byki... powoli trzeba się szykować na Ligę Światową do Katowic... gdzie można zatrzymać się (hotel) ? Co polecacie ? Może macie jakieś mieszkania na wynajem albo znajomi mają. Blisko spodka.
Grisza79 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 ide spać, zabardzo rozrzedziłem krew ... :gwizdanie:
akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 A miało być dziś bezalkoholowo... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Grisza podziękował za pomoc latarka hula aż miło a do tego jeszcze dwie gry poszły :kox: No problem ! Oprogramowania i gier na HD2 mam do bólu.... także....A tak apropo Diablo Włodarczyk... Do boju do boju.... to zapodaj coś poinstaluje sobie puki mi nie zblokują fona takie udało mi się wczoraj sieknąć foto ale furka fajnie śmiga Uploaded with ImageShack.us
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 pany okazja jak ktoś ma kasę to w tych pieniądzach b8 nie kupi nigdzie http://moto.allegro.pl/audi-a4-nowy-model-2-0-tdi-s-line-2008r-i1535715666.html
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ale q.wa doj**ałem wczoraj! :kox: :polew: :polew: ja jak bekłem rano to sobie przypomniałem, że na końcu imprezy był jeszcze kebeb
akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ale q.wa doj**ałem wczoraj! :kox: :polew: :polew: ja jak bekłem rano to sobie przypomniałem, że na końcu imprezy był jeszcze kebeb Ja też coś żarłem z czosnkiem... pany okazja jak ktoś ma kasę to w tych pieniądzach b8 nie kupi nigdzie http://moto.allegro.pl/audi-a4-nowy-model-2-0-tdi-s-line-2008r-i1535715666.html No cena kusząca. Już dzwonię.
Rekomendowane odpowiedzi