addassko Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 ja już wiem, że będę na pewno ja sie moge wytątkowo spóźnić
Kędzior Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 ja już wiem, że będę na pewno wyłazimy dziś z nory ? fajnie ze bedziesz... :polew:
Miszka82 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 ja już wiem, że będę na pewno wyłazimy dziś z nory ? fajnie ze bedziesz... :polew: chopie bo Cie ktoś przekopie
diman Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 wyłazimy dziś z nory ? jasne, że tak tylko cza by pierwszy post zmienić co by wszyscy wiedzieli
Miszka82 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 wyłazimy dziś z nory ? jasne, że tak tylko cza by pierwszy post zmienić co by wszyscy wiedzieli to ino keżor może
addassko Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 wyłazimy dziś z nory ? jasne, że tak tylko cza by pierwszy post zmienić co by wszyscy wiedzieli to ino keżor może :good:
diman Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 wyłazimy dziś z nory ? jasne, że tak tylko cza by pierwszy post zmienić co by wszyscy wiedzieli to ino keżor może i moderator :gwizdanie: gdzie on kuźwa jest jak jest potrzebny :evil:
akjam Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 wyłazimy dziś z nory ? jasne, że tak tylko cza by pierwszy post zmienić co by wszyscy wiedzieli to ino keżor może i moderator :gwizdanie: gdzie on kuźwa jest jak jest potrzebny :evil: On Tylko wątki umiiii kasować po pijoku i na trzeźwo nie znając obsługi komórki! :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 wyłazimy dziś z nory ? jasne, że tak tylko cza by pierwszy post zmienić co by wszyscy wiedzieli to ino keżor może i moderator :gwizdanie: gdzie on kuźwa jest jak jest potrzebny :evil: wyłazimy dziś z nory ? jasne, że tak tylko cza by pierwszy post zmienić co by wszyscy wiedzieli to ino keżor może i moderator :gwizdanie: gdzie on kuźwa jest jak jest potrzebny :evil: On Tylko wątki umiiii kasować po pijoku i na trzeźwo nie znając obsługi komórki! :polew: :polew: no właśnie KUŹWA
Kędzior Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 On Tylko wątki umiiii kasować po pijoku i na trzeźwo nie znając obsługi komórki! :polew: :polew: ja bym mogl zostac moderatorem
Miszka82 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 On Tylko wątki umiiii kasować po pijoku i na trzeźwo nie znając obsługi komórki! :polew: :polew: ja bym mogl zostac moderatorem i by całe forum padło :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 On Tylko wątki umiiii kasować po pijoku i na trzeźwo nie znając obsługi komórki! :polew: :polew: ja bym mogl zostac moderatorem i by całe forum padło :gwizdanie: bym to zrobil porzadki wszystko co napisane o motoryzacji to wykasowane Peja - DTKJ ( Dlaczego Tede k**wą Jest) :yeah:
PiterA4 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 :hi:witka chlopy ja ten tydzien urlopik ale odpuszczam spota bo wymieniam rozrzad czyszcze turbo i kolektor ssacy wiec troche roboty jest ale grunt ze prace ida do przodu i bydz moze za tydzien wpadne na spota
tolek85 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 ja już w domq z na A4 z Jarolem zrobiliśmy małe porównanie osiągów naszych samochodów, no i właśnie, może dalej nie pisze bo odstawałem Ale będzie soft, i nie będzie takiej tragedii
addassko Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 ja już w domq z na A4 z Jarolem zrobiliśmy małe porównanie osiągów naszych samochodów, no i właśnie, może dalej nie pisze bo odstawałem Ale będzie soft, i nie będzie takiej tragedii ja tez
Grisza79 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 ja już w domq z na A4 z Jarolem zrobiliśmy małe porównanie osiągów naszych samochodów, no i właśnie, może dalej nie pisze bo odstawałem Ale będzie soft, i nie będzie takiej tragedii co tak szybko ? kiełbaski Ci nie chcieli dać ? :gwizdanie:
tolek85 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 ja już w domq z na A4 z Jarolem zrobiliśmy małe porównanie osiągów naszych samochodów, no i właśnie, może dalej nie pisze bo odstawałem Ale będzie soft, i nie będzie takiej tragedii co tak szybko ? kiełbaski Ci nie chcieli dać ? :gwizdanie: no, nie miałem drobnych na "wurst" Dzisiaj wcześniej kładę się spać, jak norlamnie idę po 23, to dzisiaj pójdę po 22
Gość elvis80 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 ja już w domq z na A4 z Jarolem zrobiliśmy małe porównanie osiągów naszych samochodów, no i właśnie, może dalej nie pisze bo odstawałem Ale będzie soft, i nie będzie takiej tragedii ja tez Ty też soft?
Rekomendowane odpowiedzi