stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 yebany dziweks Ojjj... mogła by tak moje kółeczko w wózku wylizać masz za duże ET [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 23:40_________________________________________________ yebany dziweks Ojjj... mogła by tak moje kółeczko w wózku wylizać zbok spadam nara chlory, ćpuny i tym normalnym bajo yebany dziweks wzial bym ja od tylu :gwizdanie: gwiazdę ? wszystko mi jedno jak ma na imie to jest jej pseudonim artystyczny : only_one_way_to_be_a_star_like_me dlugos nad tym myslal? nie, zrobiłem ctrl+c, ctrl+v
Kędzior Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 sie piwo skonczylo to trza isc w wyrko
stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 sie piwo skonczylo to trza isc w wyrko no, niestety trzeba Wstaniesz jutro na rano ? :polew:
Kędzior Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 sie piwo skonczylo to trza isc w wyrko no, niestety trzeba Wstaniesz jutro na rano ? :polew: na 12 mam
akjam Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Dopiero teraz dotarłem... :gwizdanie: No i cza iść spać. Do dziś. psssyt Akjam zdrówko Twoje następnym razem ściepa po 7 zeta i będzie ori Coca Cola i więcej wusztu i bułek [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 22:51_________________________________________________aha OKO AKJAM już nie musicie przyjeżdżać na spoty do Kato http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=199685.0 No w sumie trochę bliżej jest... muszę o tym pomyśleć.
diman Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 no to i ja się przywitam dzień dobry
diman Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ty idź już wreszcie rodzić właśnie mi dzwoniła, że jest po wizycie i prawdopodobnie będą wywoływać poród w piątek i będzie to poród raczej naturalny takie mam świeże niusy a co najlepsze, że Kasia też się urodziła w wielki piątek więc historia lubi się powtarzać :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 no to grubo... piątek to przecież już będzie dwa tygodnie po terminie to chyba już ostatni dzwonek będzie
stanley Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 popracować by coś trza było czasem trzeba :gwizdanie:
diman Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 popracować by coś trza było e tam weź se urlop
stanley Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Akjam, dzisiaj chyba nie dam rady, obiecałem żonie pomoc w porządkach :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi