diman Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Akjam, dzisiaj chyba nie dam rady, obiecałem żonie pomoc w porządkach :gwizdanie: szkoda, że mieszkasz tak wysoko laski tak wysoko nie zaglądają jak będziesz mył okna
stanley Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Akjam, dzisiaj chyba nie dam rady, obiecałem żonie pomoc w porządkach :gwizdanie: szkoda, że mieszkasz tak wysoko laski tak wysoko nie zaglądają jak będziesz mył okna zawsze mogę je czymś oblać, żeby zwrócić na siebie uwagę
Kędzior Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 czekerałt Akjam, dzisiaj chyba nie dam rady, obiecałem żonie pomoc w porządkach :gwizdanie: szkoda, że mieszkasz tak wysoko laski tak wysoko nie zaglądają jak będziesz mył okna zawsze mogę je czymś oblać, żeby zwrócić na siebie uwagę lub rzucic doniczka z kwiatkiem
akjam Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Akjam, dzisiaj chyba nie dam rady, obiecałem żonie pomoc w porządkach :gwizdanie: Świąteczne porządki... Moja żona też tam coś chce abym jej pomógł ale jestem przecież chory. Co do grania No to następnym razem.
Miszka82 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 ła jaka cisz :gwizdanie: a ja znów ''wcześniej'' skończyłem dziś
akjam Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 A ja dziś wogóle nie robiłem. Przyjeżdża ktoś na to granie? Jakby mnie tu nie było to kontakt na koma.
gracia Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Coś w temacie dla przyszłych rodziców [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2011, 21:29_________________________________________________w sumie dla obecnych też
Maxito Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 z wieczora o qr** już 22 20 widzę że do gl tylko 7 stron brakuje i kto by pomyślał że ich mozna było dogonić
krolu Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 z wieczora o cholera już 22 20 widzę że do gl tylko 7 stron brakuje i kto by pomyślał że ich mozna było dogonić za niedlugo to bedziesz nam panienki stawial wiec zacznij juz zbierac 1/4 drogi za nami
Grisza79 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 addassko, Miszka, Adrenalina, stanley, diman - :hi: :hi: Mykam do Jaworzna
Rekomendowane odpowiedzi