akjam Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 wszystkim... SPamu nie nadrabiam! Dupce to! Dochodzę do siebie po kilku dniach wolnego... :gwizdanie: Będzie ktoś dziś na spocie? Ja nie wiem czy dojadę ale pytam na wszelki wypadek...
Seski Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 wszystkim... SPamu nie nadrabiam! Dupce to! Dochodzę do siebie po kilku dniach wolnego... :gwizdanie: Będzie ktoś dziś na spocie? Ja nie wiem czy dojadę ale pytam na wszelki wypadek... no pewnie ludzie się zjadą... wolne jest więc nie ma co robić, a pić już nie można bo jutro do roboty...
miron78 Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 ja chciałem wpaść - tylko teraz tak na serio - jest sens - będą ludzie - bo nie uśmiecha mi się walić 40 km i mam zastać 3 osoby
Seski Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Mirku ja się za wszystkich nie wypowiem ale wydaje mi się za jak zawsze powinni być...
krolu Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 na parking można wjechać od strony salonu OPLA
Takumi Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 mnie nie bedzie bo moje 8 letnie opony tego nie wytrzymia
Seski Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 na parking można wjechać od strony salonu OPLA mnie nie bedzie bo moje 8 letnie opony tego nie wytrzymia czego deszczu...? moje dzisiaj wytrzymały śnieżyce...
Bulczas Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 To jak z tym spotem bo nie wiem co robić :gwizdanie:
krolu Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 spot odbędzie się normalnie na parkingu podziemnym
Bulczas Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Może od razu w maku co byśmy nie zamarzli :gwizdanie:
Seski Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Może od razu w maku co byśmy nie zamarzli :gwizdanie: ej temperatura jest na plusie... jeszcze grilla zrobimy na podziemnym...
miron78 Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 kto nie jest miętki niech wpada :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 na parking można wjechać od strony salonu OPLA ale pewnie bedzie ciemno jak w doopie :gwizdanie:
Seski Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 na parking można wjechać od strony salonu OPLA ale pewnie bedzie ciemno jak w doopie :gwizdanie: a co my świateł nie mamy...?
tolek85 Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 ja niestety dzisiaj nie dam rady... chyba mam grypę żołądkową…
Seski Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 ja niestety dzisiaj nie dam rady... chyba mam grypę żołądkową…
Mario22 Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Po zlocie było w h*** ludzi jak zwykle Tak musiało być w ciul ludzi skoro Miron wrócił po 20:30... :polew: Fest udany zlot... :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 kto nie jest miętki niech wpada :gwizdanie: ja bylem Po zlocie było w h*** ludzi jak zwykle Tak musiało być w ciul ludzi skoro Miron wrócił po 20:30... :polew: Fest udany zlot... :gwizdanie: :gwizdanie: a ty sterczysz w tym oknie jak stara ...podsumowanie spota, bylo ok 15autek w tym 3 nowe osoby zapraszamy na nastepny
Rekomendowane odpowiedzi