Adrenalina Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 siema Kato Diman, jak tam tatusiowanie?
diman Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 siema Kato Diman, jak tam tatusiowanie? mało miałem na razie styczności bo na delegacji we Wrocławiu jestem tylko weekendy mi zostają, ale muszę się przyznać, że trochę męczy taka opieka nad maluchem cały czas na 100% ale rekompensata w uśmiechach i przytulaniu
Adrenalina Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 siema Kato Diman, jak tam tatusiowanie? mało miałem na razie styczności bo na delegacji we Wrocławiu jestem tylko weekendy mi zostają, ale muszę się przyznać, że trochę męczy taka opieka nad maluchem cały czas na 100% ale rekompensata w uśmiechach i przytulaniu no nie gadaj że zostawiłeś Kasię na pastwę losu ?
akjam Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Siema po krótkiej nieobecności... :gwizdanie: P.S. Łosz qqrwa!!!! :kox: Następnego spta możemy zrobić na Ostravce... :gwizdanie:
diman Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 siema Kato Diman, jak tam tatusiowanie? mało miałem na razie styczności bo na delegacji we Wrocławiu jestem tylko weekendy mi zostają, ale muszę się przyznać, że trochę męczy taka opieka nad maluchem cały czas na 100% ale rekompensata w uśmiechach i przytulaniu no nie gadaj że zostawiłeś Kasię na pastwę losu ? nie no bez przesady teściowa jest z nią cały czas jak mnie nie ma
Adrenalina Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 siema Kato Diman, jak tam tatusiowanie? mało miałem na razie styczności bo na delegacji we Wrocławiu jestem tylko weekendy mi zostają, ale muszę się przyznać, że trochę męczy taka opieka nad maluchem cały czas na 100% ale rekompensata w uśmiechach i przytulaniu no nie gadaj że zostawiłeś Kasię na pastwę losu ? nie no bez przesady teściowa jest z nią cały czas jak mnie nie ma hehe... te teściowe czasami się przydają
diman Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 siema Kato Diman, jak tam tatusiowanie? mało miałem na razie styczności bo na delegacji we Wrocławiu jestem tylko weekendy mi zostają, ale muszę się przyznać, że trochę męczy taka opieka nad maluchem cały czas na 100% ale rekompensata w uśmiechach i przytulaniu no nie gadaj że zostawiłeś Kasię na pastwę losu ? nie no bez przesady teściowa jest z nią cały czas jak mnie nie ma hehe... te teściowe czasami się przydają no czasami to jak najbardziej :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 dobra ja spadam ... pazdrów Kasię i Wiktora ;*
stanley Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 ale wczoraj zaliczyłem żywopłot :gwizdanie: qr.wa Kędzior, po co się na m nie rzucałeś
Adrenalina Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 co do wczoraj to OFICJALNY KOMUNIKAT: 'od dzisiaj do odwołania nie robię za nocnego kierowcę! to już nie jest na moje siły'
stanley Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 co do wczoraj to OFICJALNY KOMUNIKAT: 'od dzisiaj do odwołania nie robię za nocnego kierowcę! to już nie jest na moje siły' okej, bedziemy odwozić gości rano
Pucek Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Stasiu, widzę że nieźle się ściorałeś
stanley Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Stasiu, widzę że nieźle się ściorałeś trzymałem fason cały czas
Pucek Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 I to jest najważniejsze, żeby tylko nie puścić pawia
stanley Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 I to jest najważniejsze, żeby tylko nie puścić pawia ja już jestem za stary na rzyganie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 No w sumie taki staż zobowiązuje :gwizdanie:
stanley Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 No w sumie taki staż zobowiązuje :gwizdanie: jak się nie ma wątroby to trudno rzygać :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 ale doj**ałem w tych górach do Zatoru nie piję dobrze, że dziś już odpuściłem i lecę na H2O
Rekomendowane odpowiedzi