akjam Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 yo yo jaki spam 15 stron gdzie się szlajasz rezałem... budynek sądu w bytomiu Wyrezałeś? nie jeszcze :naughty: rezam dalej Na spota kiedyś wpadniesz? FUrka zrobiona? zawias ogarniam :naughty: jutro skończę zaciski pomalowane czekam na przejściówkę wieloklinu do kiery z eSy pakiet oświetlenie zamontowany :kox: No proszę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 yo yo jaki spam 15 stron gdzie się szlajasz rezałem... budynek sądu w bytomiu Wyrezałeś? nie jeszcze :naughty: rezam dalej Na spota kiedyś wpadniesz? FUrka zrobiona? zawias ogarniam :naughty: jutro skończę zaciski pomalowane czekam na przejściówkę wieloklinu do kiery z eSy pakiet oświetlenie zamontowany :kox: No proszę! dobra, idę w kimę, bo jutro muszę ogarnąć do końca zawias :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 yo yo jaki spam 15 stron gdzie się szlajasz rezałem... budynek sądu w bytomiu Wyrezałeś? nie jeszcze :naughty: rezam dalej Na spota kiedyś wpadniesz? FUrka zrobiona? zawias ogarniam :naughty: jutro skończę zaciski pomalowane czekam na przejściówkę wieloklinu do kiery z eSy pakiet oświetlenie zamontowany :kox: No proszę! dobra, idę w kimę, bo jutro muszę ogarnąć do końca zawias :gwizdanie: No to trzym się. Ja w robocie siedzę a reszta pewnie chlejusów pije bo cisza tu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 yo yo jaki spam 15 stron gdzie się szlajasz rezałem... budynek sądu w bytomiu Wyrezałeś? nie jeszcze :naughty: rezam dalej Na spota kiedyś wpadniesz? FUrka zrobiona? zawias ogarniam :naughty: jutro skończę zaciski pomalowane czekam na przejściówkę wieloklinu do kiery z eSy pakiet oświetlenie zamontowany :kox: No proszę! dobra, idę w kimę, bo jutro muszę ogarnąć do końca zawias :gwizdanie: No to trzym się. Ja w robocie siedzę a reszta pewnie chlejusów pije bo cisza tu... ogląda TV po pracowitym dniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Przy pifku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 to co ten Khalidov jest dobry to brak słów by opisać.. Boże dobrze że nie spotkałem takiego fightera na żadnej interwencji w barze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 z raniocha :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 co tam padre jak tam Mała chowa się dobrze czy jakieś problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 siemka po pracy to co ten Khalidov jest dobry to brak słów by opisać.. Boże dobrze że nie spotkałem takiego fightera na żadnej interwencji w barze :gwizdanie: nom jest dobry koles, ale ten kolo co walczyl z pudzianem to tez przehuj ze przetrwal 1 runde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 no niby tak.. ale to były strzały na oślep, a techniki brakło niestety.. po za tym to Błachowicz też niezły kozak jeszcze 2,5h i do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 no niby tak.. ale to były strzały na oślep, a techniki brakło niestety.. po za tym to Błachowicz też niezły kozak jeszcze 2,5h i do domu wszystkich walk nieogladalem, przebudzilem sie akuat na pudzianie, a pozniej mi sie przysnelo i sie obudzilem jak khalidov juz wygral hehenom widac ze bil byle by uderzyc jak by go trafil tak jak sie nalezy to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Ciężka ta niedziela... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Ciężka ta niedziela... :gwizdanie: e tam...lajtowa, ja właśnie z roweru wróciłem i mineralka psssyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 a ja w pracy nocka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 chlory wyłazić z nor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 chlory wyłazić z nor siedzą w Zabrzu na M1 i oglądają fury i może się coś pościgają :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 chlory wyłazić z nor siedzą w Zabrzu na M1 i oglądają fury i może się coś pościgają :gwizdanie: katowiccy też ? raczej chleją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi