addassko Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 chlory wyłazić z nor siedzą w Zabrzu na M1 i oglądają fury i może się coś pościgają :gwizdanie: ja chyba na rowerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 szkoda że tak późno się dowiedziałem o tym zabrzu bo bym pojechał :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 szkoda że tak późno się dowiedziałem o tym zabrzu bo bym pojechał :gwizdanie: co tydzień to jest :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 szkoda że tak późno się dowiedziałem o tym zabrzu bo bym pojechał :gwizdanie: co tydzień to jest :gwizdanie: Jakoś nigdy nie pamiętam o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 szkoda że tak późno się dowiedziałem o tym zabrzu bo bym pojechał :gwizdanie: co tydzień to jest :gwizdanie: Jakoś nigdy nie pamiętam o tym a nie wiesz czy w Kato jest to jeszcze w czwartki ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 szkoda że tak późno się dowiedziałem o tym zabrzu bo bym pojechał :gwizdanie: co tydzień to jest :gwizdanie: Jakoś nigdy nie pamiętam o tym a nie wiesz czy w Kato jest to jeszcze w czwartki ? :gwizdanie: Wiem tylko że kiedyś misiaczki zrobiły nalot i pewien czas był spokój. A teraz podobno coś tam się powoli dzieje ale chyba w innym miejscu, żadnych większych szczegółów nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 spokojnie ta niedziela przeleciala :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 spokojnie ta niedziela przeleciala :> czyli co pod papuciem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 spokojnie ta niedziela przeleciala :> czyli co pod papuciem ? Auta pod blokiem nie widziałem czyli pewnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Siemka z wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Siemka z wieczora no siema spadam zaraz w kime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Siemka z wieczora no siema spadam zaraz w kime Ja też zaraz spadam bo ledwo żyje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Siemka z wieczora no siema spadam zaraz w kime Ja też zaraz spadam bo ledwo żyje! alkon :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Maj 2011, 23:14_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 co tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 i po pracy a w sumie to po szkoleniu bhp spokojnie ta niedziela przeleciala :> czyli co pod papuciem ? Auta pod blokiem nie widziałem czyli pewnie tak sledzisz mnie? spokojnie ta niedziela przeleciala :> czyli co pod papuciem ? no cos ty jaaaa???nom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi