akjam Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 z wieczorka mendy coś nie dodałeś ale piździ cvrwa bo zamarzłem dimek wpadaj jutro, zrobię zaopatrzenie
stanley Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 też dobre TopTrendy 2011 Kabaret Łowcy B Over Bover
akjam Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 oglądam Majewskiego na +1 No dobry odc. dziś był. :polew: też dobre TopTrendy 2011 Kabaret Łowcy B Over Bover Oni są wszyscy j**nięci!
diman Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 z wieczorka mendy coś nie dodałeś ale piździ cvrwa bo zamarzłem dimek wpadaj jutro, zrobię zaopatrzenie ja chętnie wpadnę ale jak dam rade nie obiecuje
Miszka82 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 dziś u klienta Audi 90 2.2T Q na chwilę obecną ok 300ps projekt zacny, jeszcze nie skończony i autko od razu przykuło moją uwagę Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 23:22_________________________________________________Morgen
Seski Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 no miszka ladny projekcik czuje ze to bedzie dobry klient...
addassko Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 w dzien spotowy oby pogoda dopisala... jak cos pod Go...??
Pucek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Mooooże wpadnę, ale jestem strasznie wyjebany
Takumi Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 ja moze na chwilke wpadne o ile sie pogoda nie schrzani
lukaszr Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Sie ma południowcy słuchajcie, mam pewien problem z firmą z Katowic - może ktoś będzie mi w stanie pomóc. Sprawa wygląda tak: 1 czerwca (tydzień temu) zakupiłem przez Allegro w firmie MiDCars akumulator. Zapłaciłem poprzez płatności allegro. Mija praktycznie tydzień, niby akumulator został wysłany w czwartek. Dzisiaj mamy wtorek, a ze sprzedawcą nie ma praktycznie żadnego kontaktu - przez tydzień telefon odebrał tylko 1 raz, na prośby mailowe o wysłanie numeru listu przewozowego odpisał szczątkowo i numer który wysłał na pewno nie jest numerem listu przewozowego kuriera tym bardziej, że nie napisał nazwy kuriera. Dane tej firmy jakie dostałem przez allegro: Dorota Pawłowska MiD Cars Dorota Pawłowska ul. W. Pola 4/25 40-596 Katowice śląskie Polska [email protected] 792629524 Czy mieszka ktoś jakoś niedaleko lub bywa w tych okolicach żeby podjechać i zapytać po prostu o akumulator ? Byłbym wdzięczny za każdą pomoc.
Miszka82 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Sie ma południowcy słuchajcie, mam pewien problem z firmą z Katowic - może ktoś będzie mi w stanie pomóc. Sprawa wygląda tak: 1 czerwca (tydzień temu) zakupiłem przez Allegro w firmie MiDCars akumulator. Zapłaciłem poprzez płatności allegro. Mija praktycznie tydzień, niby akumulator został wysłany w czwartek. Dzisiaj mamy wtorek, a ze sprzedawcą nie ma praktycznie żadnego kontaktu - przez tydzień telefon odebrał tylko 1 raz, na prośby mailowe o wysłanie numeru listu przewozowego odpisał szczątkowo i numer który wysłał na pewno nie jest numerem listu przewozowego kuriera tym bardziej, że nie napisał nazwy kuriera. Dane tej firmy jakie dostałem przez allegro: Dorota Pawłowska MiD Cars Dorota Pawłowska ul. W. Pola 4/25 40-596 Katowice śląskie Polska [email protected] 792629524 Czy mieszka ktoś jakoś niedaleko lub bywa w tych okolicach żeby podjechać i zapytać po prostu o akumulator ? Byłbym wdzięczny za każdą pomoc. może dziś mi się uda, jeśli nie to jutro z rana jestem w Kato więc mogę podjechać [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 15:36_________________________________________________jeszcze mam jednego klienta w Tychach i fajrant na dziś
Maxito Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Sie ma południowcy słuchajcie, mam pewien problem z firmą z Katowic - może ktoś będzie mi w stanie pomóc. Sprawa wygląda tak: 1 czerwca (tydzień temu) zakupiłem przez Allegro w firmie MiDCars akumulator. Zapłaciłem poprzez płatności allegro. Mija praktycznie tydzień, niby akumulator został wysłany w czwartek. Dzisiaj mamy wtorek, a ze sprzedawcą nie ma praktycznie żadnego kontaktu - przez tydzień telefon odebrał tylko 1 raz, na prośby mailowe o wysłanie numeru listu przewozowego odpisał szczątkowo i numer który wysłał na pewno nie jest numerem listu przewozowego kuriera tym bardziej, że nie napisał nazwy kuriera. Dane tej firmy jakie dostałem przez allegro: Dorota Pawłowska MiD Cars Dorota Pawłowska ul. W. Pola 4/25 40-596 Katowice śląskie Polska [email protected] 792629524 Czy mieszka ktoś jakoś niedaleko lub bywa w tych okolicach żeby podjechać i zapytać po prostu o akumulator ? Byłbym wdzięczny za każdą pomoc. po prostu powiedz że trzeba zrobić wjazd na chate i po sprawie :polew:
Rekomendowane odpowiedzi