akjam Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Toście poagadali! :naughty: :naughty:
Adrenalina Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 no pogadali bo bede tata który to już raz? ...znowu potrzebujesz urlop ?
akjam Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 no pogadali bo bede tata :shocked: :shocked:
Kędzior Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 no pogadali bo bede tata który to już raz? ...znowu potrzebujesz urlop ? serio mowie, we wtorek sie upewnilismy :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 no pogadali bo bede tata który to już raz? ...znowu potrzebujesz urlop ? serio mowie, we wtorek sie upewnilismy :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Czyli jednak skorzystałeś z mojej rady
akjam Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 no pogadali bo bede tata który to już raz? ...znowu potrzebujesz urlop ? serio mowie, we wtorek sie upewnilismy :gwizdanie: Cza było na spoty wpadać a nie z d*pą siedzieć to teraz masz! :decayed: :decayed: :decayed: A le tak czy tak to się napiję wódeczki. :naughty: :naughty:
stanley Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 no pogadali bo bede tata który to już raz? ...znowu potrzebujesz urlop ? serio mowie, we wtorek sie upewnilismy :gwizdanie: to nie Ty będziesz tatą - Ewelina mnie prosiła, żebym to ja powiedział Ci prawdę Ale nie martw się będę o nich dbał
akjam Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 no pogadali bo bede tata który to już raz? ...znowu potrzebujesz urlop ? serio mowie, we wtorek sie upewnilismy :gwizdanie: to nie Ty będziesz tatą - Ewelina mnie prosiła, żebym to ja powiedział Ci prawdę Ale nie martw się będę o nich dbał EbanY! :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 no pogadali bo bede tata który to już raz? ...znowu potrzebujesz urlop ? serio mowie, we wtorek sie upewnilismy :gwizdanie: to nie Ty będziesz tatą - Ewelina mnie prosiła, żebym to ja powiedział Ci prawdę Ale nie martw się będę o nich dbał kędzior będzie kochał jak swoje
Pucek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Kędzior, to może być moje, bo jak poszedłeś spać w zatorze to...
OKO Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 kędzior a kto jest ojcem biologicznym :decayed:
stanley Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 czekaj, zadzwonie do Eweliny, że prawda wyszła na jaw
akjam Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 no pogadali bo bede tata który to już raz? ...znowu potrzebujesz urlop ? serio mowie, we wtorek sie upewnilismy :gwizdanie: kędzior a kto jest ojcem biologicznym :decayed: Kędzior, to może być moje, bo jak poszedłeś spać w zatorze to... to nie Ty będziesz tatą - Ewelina mnie prosiła, żebym to ja powiedział Ci prawdę Ale nie martw się będę o nich dbał kędzior będzie kochał jak swoje I już uciekł bo po nim krzyczy! :naughty: :naughty: Kędzior, to może być moje, bo jak poszedłeś spać w zatorze to... kędzior a kto jest ojcem biologicznym :decayed: Pojeebani! :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 kędzior a kto jest ojcem biologicznym :decayed: ale kędziora czy jego dziecka
diman Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 co tam tatuś? standarcik terrorysta żyć nie daje na razie a tak poza tym wszystko wporzo
akjam Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 kędzior a kto jest ojcem biologicznym :decayed: ale kędziora czy jego dziecka :polew: :polew: :polew: co tam tatuś? standarcik terrorysta żyć nie daje na razie a tak poza tym wszystko wporzo
diman Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 no pogadali bo bede tata który to już raz? ...znowu potrzebujesz urlop ? serio mowie, we wtorek sie upewnilismy :gwizdanie: no to moje gratulacje i żeby nie był taki spokojny jak ten mój
OKO Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 kędzior a kto jest ojcem biologicznym :decayed: ale kędziora czy jego dziecka podejrzewam że w jednym i drugim przypadku bez badań nie będzie pewności :gwizdanie: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi