stanley Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Pierrdole! Już nie wychodzę z domu bo przecież się wykończe! A tak na marginesie to zadajesz się z jakimś "marginesem społecznym" ?
Miszka82 Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 powiedziałem do mojej: "wyglądasz zdrowo, rasowa sucz i lachon w jednym" a ona na to:" czy chciałeś mi powiedzieć, że ładnie wyglądam ? "
stanley Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 powiedziałem do mojej: "wyglądasz zdrowo, rasowa sucz i lachon w jednym" a ona na to:" czy chciałeś mi powiedzieć, że ładnie wyglądam ? " pokaż zdjęcie :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 powiedziałem do mojej: "wyglądasz zdrowo, rasowa sucz i lachon w jednym" a ona na to:" czy chciałeś mi powiedzieć, że ładnie wyglądam ? " pokaż zdjęcie :gwizdanie: nie i c**j idę do jutra pany btw ten balet to gdzieś na Pogorii
Kędzior Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 btw ten balet to gdzieś na Pogorii niewydzwaniaj do mnie po najebanemu
akjam Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Pierrdole! Już nie wychodzę z domu bo przecież się wykończe! A tak na marginesie to :polew: :polew: :polew: ja to powiem zapewne jutro :gwizdanie: Pierrdole! Już nie wychodzę z domu bo przecież się wykończe! A tak na marginesie to chlor Przygadał kocioł garnkowi. :naughty: Pierrdole! Już nie wychodzę z domu bo przecież się wykończe! A tak na marginesie to zadajesz się z jakimś "marginesem społecznym" ? Sam już nie wiem! :decayed: :decayed: powiedziałem do mojej: "wyglądasz zdrowo, rasowa sucz i lachon w jednym" a ona na to:" czy chciałeś mi powiedzieć, że ładnie wyglądam ? " pokaż zdjęcie :gwizdanie: nie i ch*** idę do jutra pany btw ten balet to gdzieś na Pogorii To coś nie mówił wcześniej!? Wpadłbym po jakąś flaszke! :naughty: Ale się qrrwa nacytowałem! :kox:
addassko Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 z wiecorka wlasnie z urodzin wrocilem :) jutro z rana montujemy z Panem T. bluuu
diman Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 a ja dzisiaj dokończyłem rezac pakiecik light w tylnych drzwiach i fotochrom zamontowałem jeszcze tylko podpiąć i będzie lansik
PiterA4 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 ja niedawno wrocilem z wawy i widzialem tam klubowe autko mrogala
akjam Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 P.S. Jak dobrze się czuje bez kaca... :naughty: ja niedawno wrocilem z wawy i widzialem tam klubowe autko mrogala I?
Miszka82 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 ja pier**lę d*py na mnie lecą Uploaded with ImageShack.us
stanley Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 ja pieprzę d*py na mnie lecą :sarcastic: :sarcastic:ageshack.us/photo/my-images/16/1000753o.jpg/'> Uploaded with ImageShack.us :sarcastic: co Ci się stało w twarz ? [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 12:34_________________________________________________i jeszcze wkleił zdjęcie jak siedzi na tronie
Rekomendowane odpowiedzi