akjam Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 bo na spocie jeszcze tak fajnego audi nie widzialem No chyba, że tak... Na PS3 też są dobre, kozackie wozy. bo dawno fury Akjama nie widziałeś ja sie tam moge chwalić że widuję ją w miarę regularnie Oj Kanar, Kanar...
akjam Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 wyroslem z gierek dobra spadam spac Jakiś Ty poważny.
Kanar Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 zapomniałem się pochwalić że turbo do mnie dotarło
akjam Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 zapomniałem się pochwalić że turbo do mnie dotarło No to kiedy będzie już tam gdzie ma być? bron boze nerwowy :gwizdanie: No to współczuje.
Kanar Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 zobacze na ile mi fundusz pozwoli po doprowadzeniu auta do stanu w którym przejdzie przegląd :gwizdanie: myślę że po 10 już bankowo
Kędzior Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 z rana jak wstalem, ale mnie sie niechce ja pierdziu
stanley Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 z rana jak wstalem, ale mnie sie niechce ja pierdziu do roboty
Kędzior Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 z rana jak wstalem, ale mnie sie niechce ja pierdziu do roboty nom na 12, ale najchetniej to bym wzial jakies wolne na miesiac czy cos
Kanar Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 bo ja lubie schematy.. a ten gość jest mistrzem w rozrysowywaniu sytuacji
Kędzior Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 bo ja lubie schematy.. a ten gość jest mistrzem w rozrysowywaniu sytuacji co prawda to prawda
Rekomendowane odpowiedzi