hubtychy Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Od dziś moje ma na koncie pierwszego zwierzaka Wracając z pracy trafił mi się gołąb samobójca spacerujący po drodze.
Kanar Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Od dziś moje ma na koncie pierwszego zwierzaka Wracając z pracy trafił mi się gołąb samobójca spacerujący po drodze. jak miałem poloneza to centralnie przodem trafiłem kota, pech chciał że nabił się na hak do holowania i musiałem go zdejmować - ale miałem przez kilka minut futrzasty znaczek PUMY na zderzaku taaaa ten kot też myślał że ten polonez jest wolniejszy niż on :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Jak nazwać Rumuna bez rąk ? - godnym zaufania
stanley Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Od dziś moje ma na koncie pierwszego zwierzaka Wracając z pracy trafił mi się gołąb samobójca spacerujący po drodze. jak miałem poloneza to centralnie przodem trafiłem kota, pech chciał że nabił się na hak do holowania i musiałem go zdejmować - ale miałem przez kilka minut futrzasty znaczek PUMY na zderzaku taaaa ten kot też myślał że ten polonez jest wolniejszy niż on :gwizdanie: polonez był czasem bardzo szybki, na szczęscie nigdy mnie nie zawiódł [br]Dopisany: 14 Lipiec 2011, 08:48_________________________________________________ Jak nazwać Rumuna bez rąk ? - godnym zaufania
Adrenalina Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 kato dopiero 9:00 a już się żar leje z nieba :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 a ja siedze w biurze po słonecznej stronie siedze i już nie wiem co mam oglądać na tym kompie.. jak na złość dziś nic nie chce się zepsuć :/
akjam Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 ALe pospałem... :gwizdanie: Jak nazwać Rumuna bez rąk ? - godnym zaufania :polew: :polew:
OKO Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 siema OKO! Gdzie Ty się podziewasz? w domu teraz jestem
akjam Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 siema OKO! Gdzie Ty się podziewasz? w domu teraz jestem Na spota wpadnij wreszcie bo coś dawno nie zawitałeś.
Kędzior Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 siemanko, a ja na L4 kuzwa jestem Od dziś moje ma na koncie pierwszego zwierzaka Wracając z pracy trafił mi się gołąb samobójca spacerujący po drodze. ja mam na swoim koncie kota, jakiegos ptaka niewiem co za gatunek a i ostatnio nawet motyla sie j**any wbil w grilla
stanley Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 siemanko, a ja na L4 kuzwa jestem Od dziś moje ma na koncie pierwszego zwierzaka Wracając z pracy trafił mi się gołąb samobójca spacerujący po drodze. ja mam na swoim koncie kota, jakiegos ptaka niewiem co za gatunek a i ostatnio nawet motyla sie j**any wbil w grilla dlaczemu L4 ? :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi