stanley Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 jak Stasiu samopoczucie coś wspominałeś wczoraj na forum o małym wlewiku i jak :polew: nie narzekam dziś poprawka co ? ja idę na urodziny i już mnie telepie dlatego wczoraj odpuściłem poprawki raczej nie będzie, max jakieś piwko :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Ja bez żadnego alko już cały tydzień... OHOOOOOOO czyli cisza przed burzą
akjam Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Ja bez żadnego alko już cały tydzień... OHOOOOOOO czyli cisza przed burzą Nic się nie planuje... :decayed:
stanley Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Ja bez żadnego alko już cały tydzień... OHOOOOOOO czyli cisza przed burzą pewnie jak zapije to przez 3 dni bedzie wklejał :sick3:
akjam Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Ja bez żadnego alko już cały tydzień... OHOOOOOOO czyli cisza przed burzą pewnie jak zapije to przez 3 dni bedzie wklejał :sick3: Uczę się od najlepszych chlory. :naughty:
Adrenalina Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 jak Stasiu samopoczucie coś wspominałeś wczoraj na forum o małym wlewiku i jak :polew: nie narzekam dziś poprawka co ? ja idę na urodziny i już mnie telepie dlatego wczoraj odpuściłem poprawki raczej nie będzie, max jakieś piwko :gwizdanie: Ja na Twoim miejscu bym zaszalała, w końcu to 'ostatni' weekend... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Ja bez żadnego alko już cały tydzień... OHOOOOOOO czyli cisza przed burzą pewnie jak zapije to przez 3 dni bedzie wklejał :sick3: Uczę się od najlepszych chlory. :naughty: nie wiem, nie znam twoich znajomych
akjam Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 jak Stasiu samopoczucie coś wspominałeś wczoraj na forum o małym wlewiku i jak :polew: nie narzekam dziś poprawka co ? ja idę na urodziny i już mnie telepie dlatego wczoraj odpuściłem poprawki raczej nie będzie, max jakieś piwko :gwizdanie: Ja na Twoim miejscu bym zaszalała, w końcu to 'ostatni' weekend... :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: Ja bez żadnego alko już cały tydzień... OHOOOOOOO czyli cisza przed burzą pewnie jak zapije to przez 3 dni bedzie wklejał :sick3: Uczę się od najlepszych chlory. :naughty: nie wiem, nie znam twoich znajomych Ja mówię o wklejaniu " :sick3: :sick3:" :gwizdanie:
diman Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 idę na powietrze tak co sie nie zaziebisz :gwizdanie:
tolek85 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 idę na powietrze a ja idę wyrezać jakiegoś RNS`a, moduł BT, kierę S-Line z B7 do zajebistej pełnej S-linowej B-szóstki :gwizdanie: krolu, seves będzie okł 14, to na 15 możesz podjechać od "dziupli"
krolu Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 a bede, tylko zaloze listwy do konca zjem i wpadam tam:D
Kędzior Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 z samego rana jak wstalem Ja na Twoim miejscu bym zaszalała, w końcu to 'ostatni' weekend... :gwizdanie: tys to jest jednak fajna [br]Dopisany: 16 Lipiec 2011, 12:53_________________________________________________ Puki co nakręcę klimat :gwizdanie: dobry kawalek
Miszka82 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 z popo ale się szykuje wlewka dziś o ja pierdollę
akjam Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 z popo ale się szykuje wlewka dziś o ja pierdollę Chlor!
stanley Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 z popo ale się szykuje wlewka dziś o ja pierdollę patologia
Miszka82 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 z popo ale się szykuje wlewka dziś o ja pierdollę Chlor! z popo ale się szykuje wlewka dziś o ja pierdollę patologia wiem, że zazdrość przez Was przemawia dla tego nie mam żalu o te teksty
Rekomendowane odpowiedzi