Adrenalina Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Jeszcze jakiś rok i też się napijesz taki los ... Ale z jakim smakiem będziesz później się delektować piwkiem czy innymi trunkami ...a jak ekonomicznie :gwizdanie: po takiej przerwie, jedno i bania [br]Dopisany: 16 Lipiec 2011, 21:08_________________________________________________ ale za to jaki skarb będzię już nie mogę się doczekać
nikaa Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 mi to do tej pory zostało jedno i mam fajnie _________________________________________________chłopczyk czy dziewczynka ??
Adrenalina Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 mi to do tej pory zostało jedno i mam fajnie trzeba widzieć pozytywy [br]Dopisany: 16 Lipiec 2011, 21:10_________________________________________________podobno dziewczynka
nikaa Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 pogratuluje jak już bedzie po wszystkim byle bez problemów wszystko poszło :>
hubtychy Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Jeszcze jakiś rok i też się napijesz taki los ... Ale z jakim smakiem będziesz później się delektować piwkiem czy innymi trunkami ...a jak ekonomicznie :gwizdanie: po takiej przerwie, jedno i bania Kolejny plus abstynencji czasowej no tak więcej dla mojego zostaje :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 pogratuluje jak już bedzie po wszystkim byle bez problemów wszystko poszło :> no mam nadzieję... :gwizdanie:
nikaa Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 jutro do pracy na 12 godzin także spadam do wyrka
hubtychy Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 pogratuluje jak już bedzie po wszystkim byle bez problemów wszystko poszło :> no mam nadzieję... :gwizdanie: A tam wszystko będzie dobrze,nie możesz się martwić na zapas. jutro do pracy na 12 godzin także spadam do wyrka :polew: ale Ci dobrze
nikaa Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 pogratuluje jak już bedzie po wszystkim byle bez problemów wszystko poszło :> no mam nadzieję... :gwizdanie: A tam wszystko będzie dobrze,nie możesz się martwić na zapas. jutro do pracy na 12 godzin także spadam do wyrka :polew: ale Ci dobrze bardzo śmieszne nie zapomnę ci tego przypomnieć jak ty będziesz szedł do pracy
diman Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 po urodzinach siostrzenicy smaki są :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 ...a ja skonczyłam robić mój pierwszy dżemik truskawkowy co się ze mną dzieje ?
hubtychy Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 ...a ja skonczyłam robić mój pierwszy dżemik truskawkowy co się ze mną dzieje ? Będziesz mamą więc zmienia się kierunek Twoich zainteresowań.
Kędzior Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Miszka zrob wkoncu fotki hehehe pogratuluje jak już bedzie po wszystkim byle bez problemów wszystko poszło :> no mam nadzieję... :gwizdanie: dzieciaczek i porod byl opijany tyle razy ze pewnie kichniesz i bedzie po porodzie :kox: co się ze mną dzieje ? mamiejesz jako ze jest moj weekend niepijacy zaaplikowalem tylko 2 piwka za to moja juz wyduldala cale wino
Adrenalina Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Miszka zrob wkoncu fotki hehehe pogratuluje jak już bedzie po wszystkim byle bez problemów wszystko poszło :> no mam nadzieję... :gwizdanie: dzieciaczek i porod byl opijany tyle razy ze pewnie kichniesz i bedzie po porodzie :kox: tylko żeby zdążyli ją złapać
hubtychy Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Miszka zrob wkoncu fotki hehehe pogratuluje jak już bedzie po wszystkim byle bez problemów wszystko poszło :> no mam nadzieję... :gwizdanie: dzieciaczek i porod byl opijany tyle razy ze pewnie kichniesz i bedzie po porodzie :kox: co się ze mną dzieje ? mamiejesz jako ze jest moj weekend niepijacy zaaplikowalem tylko 2 piwka za to moja juz wyduldala cale wino No to ma niezły spust :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 No to ma niezły spust :gwizdanie: ma dzisiaj dobry dzien aa i tak dla pewnosci to nie jest jabcok ide spac bo mnie Ewka wola ze cos ze sprezynami w lozku jest nie tak i mam je naprawic czy cos :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 ja dzisiaj sprężyn nie testuję, bo Stasiu dostał wychodne z okazji ostatniego 'pijącego' weekendu :gwizdanie: [br]Dopisany: 16 Lipiec 2011, 23:49_________________________________________________ dobrej nocki wszystkim
Rekomendowane odpowiedzi