hubtychy Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 umieram 10 bro wczoraj pękło :gwizdanie: chlor to ja wypiłem 6, ale czuje się jakbym wypił z 10 Najgorsze że jeszcze mnie trzyma trochę a za 3 godziny do roboty sporo czasu, ja od 7 na nogach PS. Od dzisiaj nie piję :gwizdanie: Ja tak mówię po każdym grubszym chlaniu :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 umieram 10 bro wczoraj pękło :gwizdanie: chlor to ja wypiłem 6, ale czuje się jakbym wypił z 10 Najgorsze że jeszcze mnie trzyma trochę a za 3 godziny do roboty sporo czasu, ja od 7 na nogach PS. Od dzisiaj nie piję :gwizdanie: Ja tak mówię po każdym grubszym chlaniu :gwizdanie: ale Ciebie widocznie nie ma kto przypilnować
hubtychy Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 umieram 10 bro wczoraj pękło :gwizdanie: chlor to ja wypiłem 6, ale czuje się jakbym wypił z 10 Najgorsze że jeszcze mnie trzyma trochę a za 3 godziny do roboty sporo czasu, ja od 7 na nogach PS. Od dzisiaj nie piję :gwizdanie: Ja tak mówię po każdym grubszym chlaniu :gwizdanie: ale Ciebie widocznie nie ma kto przypilnować No nie powiedział bym Na szczęście nie mam dużego rygoru pod tym względem bo nie zdarza mi się to za często :gwizdanie:
Seski Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 moglby ktos naprawic troche ta pogode...? :/ jakas strasznie niepewna jest... dobrze ze chodzaz weekend ladny byl
Kędzior Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 i po pracy. moglby ktos naprawic troche ta pogode...? :/ daj stówke a zobacze co mozna zrobic Ja tak mówię po każdym grubszym chlaniu :gwizdanie: ja juz przestalem tak mowic, natury sie nie da oszukac :polew:
stanley Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 i po pracy. moglby ktos naprawic troche ta pogode...? :/ daj stówke a zobacze co mozna zrobic Ja tak mówię po każdym grubszym chlaniu :gwizdanie: ja juz przestalem tak mowic, natury sie nie da oszukac :polew: a Ty nie w robocie ?
akjam Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 i po pracy. moglby ktos naprawic troche ta pogode...? :/ daj stówke a zobacze co mozna zrobic Ja tak mówię po każdym grubszym chlaniu :gwizdanie: ja juz przestalem tak mowic, natury sie nie da oszukac :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 :polew: :polew: co polewasz? sam wiesz ze taka prawda a Ty nie w robocie ? juz po
stanley Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 :polew: :polew: co polewasz? sam wiesz ze taka prawda a Ty nie w robocie ? juz po
Kędzior Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 :polew: :polew: co polewasz? sam wiesz ze taka prawda a Ty nie w robocie ? juz po skrocony dzisiaj
Biszczan Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Siemanko:) Fedra była? Pany takie pytanko: Będzie ktoś jutro autkiem ze 130-konnym motorkiem na rope kto pomógłby mi podmienić N75 i N18 tak by można wykluczyć co jest sprawne a co nie? Wciąż nie wiem co jest przyczyną braku mocy w moim aucie:(
Kędzior Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Siemanko:) Fedra była? mozna powiedziec ze tak
Biszczan Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 U mnie już nie ma od dwóch miesięcy i nocki już tak szybko nie mijają
Kędzior Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 U mnie już nie ma od dwóch miesięcy i nocki już tak szybko nie mijają 559?
akjam Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Przestańcie gadać jakimś kodem! Co tu taka cisza? Wszyscy zapracowani czy jak?
diman Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 ja wlasnie wrocilem na hotel po robocie chyba zagladne co sie na miescie dzieje :gwizdanie:
Biszczan Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 U mnie już nie ma od dwóch miesięcy i nocki już tak szybko nie mijają 559? Pochylnia "D"
Rekomendowane odpowiedzi