akjam Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 ja wlasnie wrocilem na hotel po robocie chyba zagladne co sie na miescie dzieje :gwizdanie: :gwizdanie: BTW To jutro na spota nie dotrzesz?
hubtychy Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 i po pracy. moglby ktos naprawic troche ta pogode...? :/ daj stówke a zobacze co mozna zrobic Ja tak mówię po każdym grubszym chlaniu :gwizdanie: ja juz przestalem tak mowic, natury sie nie da oszukac :polew: Ta natura to mnie wykończy kiedyś Dziś zerwałem się z roboty po 4 godzinach bo nie dawałem rady Teraz klinik i od razu lepiej się czuję :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 witam po pracy szanowne grono alkoholickie
nikaa Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 i po pracy. moglby ktos naprawic troche ta pogode...? :/ daj stówke a zobacze co mozna zrobic Ja tak mówię po każdym grubszym chlaniu :gwizdanie: ja juz przestalem tak mowic, natury sie nie da oszukac :polew: Ta natura to mnie wykończy kiedyś Dziś zerwałem się z roboty po 4 godzinach bo nie dawałem rady Teraz klinik i od razu lepiej się czuję :gwizdanie: zapomniałeś tylko dodać że jutro musisz to odrobić :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 zapomniałeś tylko dodać że jutro musisz to odrobić :polew: :polew: jutro spot wiec odrobi w inny dzien Przestańcie gadać jakimś kodem! Co tu taka cisza? Wszyscy zapracowani czy jak? wiekszosc klinuje
nikaa Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 zapomniałeś tylko dodać że jutro musisz to odrobić :polew: :polew: jutro spot wiec odrobi w inny dzien Przestańcie gadać jakimś kodem! Co tu taka cisza? Wszyscy zapracowani czy jak? wiekszosc klinuje spot musi poczekać do następnego wtorku
hubtychy Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 zapomniałeś tylko dodać że jutro musisz to odrobić :polew: :polew: jutro spot wiec odrobi w inny dzien Przestańcie gadać jakimś kodem! Co tu taka cisza? Wszyscy zapracowani czy jak? wiekszosc klinuje spot musi poczekać do następnego wtorku Niestety Jutro od 10 do 22
Kędzior Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Niestety Jutro od 10 do 22 tos zj***l ze tak powiem co za alkoholicy oprocz mnie [br]Dopisany: 18 Lipiec 2011, 19:11_________________________________________________zrobiles jakies fotki?? :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Niestety Jutro od 10 do 22 tos zj***l ze tak powiem co za alkoholicy oprocz mnie [br]Dopisany: 18 Lipiec 2011, 19:11_________________________________________________zrobiles jakies fotki?? :gwizdanie: tak i wysłałem Twojej na maila
Kędzior Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 tak i wysłałem Twojej na maila moja niema maila to przeslij mi na pw albo co
hubtychy Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Niestety Jutro od 10 do 22 tos zj***l ze tak powiem Tak czy tak jutro do 22 musiał bym siedzieć
Miszka82 Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 tak i wysłałem Twojej na maila moja niema maila to przeslij mi na pw albo co :polew: dalej w to wierzysz :polew: fot nie mam
Kędzior Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 :polew: dalej w to wierzysz :polew: fot nie mam ty sciulu Niestety Jutro od 10 do 22 tos zj***l ze tak powiem Tak czy tak jutro do 22 musiał bym siedzieć 22 mloda godz
hubtychy Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Niestety Jutro od 10 do 22 tos zj***l ze tak powiem Tak czy tak jutro do 22 musiał bym siedzieć 22 mloda godz No niby tak ale dziecko małe i nie będą go ciągał po nocy. Za tydzień jesteśmy na 100 % choćbym rowerem miał przyjechać :>
akjam Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Dobra spiżdżam do roboty. Do za pół godziny. :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Dobra spiżdżam do roboty. Do za pół godziny. :polew: :polew: teraz mnie wkurviłeś dzwonię.....wiesz gdzie....więc pakuj biurko
Kędzior Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Dobra spiżdżam do roboty. Do za pół godziny. :polew: :polew: teraz mnie wkurviłeś dzwonię.....wiesz gdzie....więc pakuj biurko nie zrobiles fotek to nie cfaniakuj
diman Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 ja wlasnie wrocilem na hotel po robocie chyba zagladne co sie na miescie dzieje :gwizdanie: :gwizdanie: BTW To jutro na spota nie dotrzesz? ano kurde niestety nie bo będę tu siedział do piątku więc ten mój DRL będzie musiał poczekać ;(
Rekomendowane odpowiedzi