Jaszczur87 Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Witam wszystkich:) nigdy się tu nie udzielałem, ale zawsze ten pierwszy raz musi być i od razu pisze z pytaniem czy znacie w Bytomiu jakieś miejsce gdzie można wyjść z dziewczyną bo ja tego miasta to w ogóle nie znam:) proszę o pomoc
Kędzior Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Witam wszystkich:) nigdy się tu nie udzielałem, ale zawsze ten pierwszy raz musi być i od razu pisze z pytaniem czy znacie w Bytomiu jakieś miejsce gdzie można wyjść z dziewczyną bo ja tego miasta to w ogóle nie znam:) proszę o pomoc bry, nieznam bytomia takze pomoc ci akurat niemoge ale moze inni beda cos wiedzieli
Miszka82 Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 to ja się Was pytom kto to jest Polonia Bytom
Adam.S Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Witam zamówiłem sobie nowe wkłady do lusterek i okazało się że mam podgrzewane lusterka tylko cały czas grzeją jak tylko przekręcę kluczyk w stacyjce
Kanar Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Witam zamówiłem sobie nowe wkłady do lusterek i okazało się że mam podgrzewane lusterka tylko cały czas grzeją jak tylko przekręcę kluczyk w stacyjce ja sie dowiedziałem że mam maty grzewcze jak wymieniałem lusterko na anglika jeszcze tylko musze instalacje pociągnąć.. to ja się Was pytom kto to jest Polonia Bytom weź już to pisz normalnie po śląsku a tym zza miedzy sie wytłumaczy jak nie zrozumią :gwizdanie: Witam wszystkich:) nigdy się tu nie udzielałem, ale zawsze ten pierwszy raz musi być i od razu pisze z pytaniem czy znacie w Bytomiu jakieś miejsce gdzie można wyjść z dziewczyną bo ja tego miasta to w ogóle nie znam:) proszę o pomoc Bytom.. hmmm idź do Agory na zakupy a potem zabierz ją do innego miasta
Jaszczur87 Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 panowie wszystko pięknie ale w agorze to ona pracuje wiec kicha:P
Gracjan Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Bytom nie jest niestety mega rozwinięty jeśli chodzi o atrakcje. Weź ją do silesii, tam masz dużo możliwości
krolu Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Bytom nie jest niestety mega rozwinięty jeśli chodzi o atrakcje. Weź ją do silesii, tam masz dużo możliwości dzieci... co za facet bierze laske do centrum handlowego... w Bytomiu znajdziesz: knajpy: Jazz, Kronika, jeśli jedzenie to fat's mama, chata młynarza, klimatyczny pub "9" na rycerskiej albo kawiarnia - suplement :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Witam zamówiłem sobie nowe wkłady do lusterek i okazało się że mam podgrzewane lusterka tylko cały czas grzeją jak tylko przekręcę kluczyk w stacyjce ja sie dowiedziałem że mam maty grzewcze jak wymieniałem lusterko na anglika jeszcze tylko musze instalacje pociągnąć.. to ja się Was pytom kto to jest Polonia Bytom weź już to pisz normalnie po śląsku a tym zza miedzy sie wytłumaczy jak nie zrozumią :gwizdanie: jo sie Wos pytom
Gracjan Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Bytom nie jest niestety mega rozwinięty jeśli chodzi o atrakcje. Weź ją do silesii, tam masz dużo możliwości dzieci... co za facet bierze laske do centrum handlowego... w Bytomiu znajdziesz: knajpy: Jazz, Kronika, jeśli jedzenie to fat's mama, chata młynarza, klimatyczny pub "9" na rycerskiej albo kawiarnia - suplement :gwizdanie: och, dorosły, dorosły :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Z powodu mnie możesz dziewczynę zabrać do Hiltona...
Jaszczur87 Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Bytom nie jest niestety mega rozwinięty jeśli chodzi o atrakcje. Weź ją do silesii, tam masz dużo możliwości dzieci... co za facet bierze laske do centrum handlowego... w Bytomiu znajdziesz: knajpy: Jazz, Kronika, jeśli jedzenie to fat's mama, chata młynarza, klimatyczny pub "9" na rycerskiej albo kawiarnia - suplement :gwizdanie: piękna wypowiedz:P a jaszcze jak powiesz gdzie na spacer to już będę w pełni szczęścia
Seski Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Bytom nie jest niestety mega rozwinięty jeśli chodzi o atrakcje. Weź ją do silesii, tam masz dużo możliwości dzieci... co za facet bierze laske do centrum handlowego... w Bytomiu znajdziesz: knajpy: Jazz, Kronika, jeśli jedzenie to fat's mama, chata młynarza, klimatyczny pub "9" na rycerskiej albo kawiarnia - suplement :gwizdanie: piękna wypowiedz:P a jaszcze jak powiesz gdzie na spacer to już będę w pełni szczęścia a słyszałeś kiedyś "spontan"...
krolu Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Bytom nie jest niestety mega rozwinięty jeśli chodzi o atrakcje. Weź ją do silesii, tam masz dużo możliwości dzieci... co za facet bierze laske do centrum handlowego... w Bytomiu znajdziesz: knajpy: Jazz, Kronika, jeśli jedzenie to fat's mama, chata młynarza, klimatyczny pub "9" na rycerskiej albo kawiarnia - suplement :gwizdanie: piękna wypowiedz:P a jaszcze jak powiesz gdzie na spacer to już będę w pełni szczęścia do parku [br]Dopisany: 20 Lipiec 2011, 20:15_________________________________________________ a słyszałeś kiedyś "spontan"... w bytomiu lepiej nie liczyć na spontan - trafisz do dzielnicy "bobrek" i może to być twój ostatni wypad... :gwizdanie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Bytom nie jest niestety mega rozwinięty jeśli chodzi o atrakcje. Weź ją do silesii, tam masz dużo możliwości dzieci... co za facet bierze laske do centrum handlowego... w Bytomiu znajdziesz: knajpy: Jazz, Kronika, jeśli jedzenie to fat's mama, chata młynarza, klimatyczny pub "9" na rycerskiej albo kawiarnia - suplement :gwizdanie: piękna wypowiedz:P a jaszcze jak powiesz gdzie na spacer to już będę w pełni szczęścia niedaleko Bytomia - Świerklaniec Bytom nie jest niestety mega rozwinięty jeśli chodzi o atrakcje. Weź ją do silesii, tam masz dużo możliwości dzieci... co za facet bierze laske do centrum handlowego... w Bytomiu znajdziesz: knajpy: Jazz, Kronika, jeśli jedzenie to fat's mama, chata młynarza, klimatyczny pub "9" na rycerskiej albo kawiarnia - suplement :gwizdanie: piękna wypowiedz:P a jaszcze jak powiesz gdzie na spacer to już będę w pełni szczęścia a słyszałeś kiedyś "spontan"... chyba na hołdy w Bytumiu
Seski Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Bytom nie jest niestety mega rozwinięty jeśli chodzi o atrakcje. Weź ją do silesii, tam masz dużo możliwości dzieci... co za facet bierze laske do centrum handlowego... w Bytomiu znajdziesz: knajpy: Jazz, Kronika, jeśli jedzenie to fat's mama, chata młynarza, klimatyczny pub "9" na rycerskiej albo kawiarnia - suplement :gwizdanie: piękna wypowiedz:P a jaszcze jak powiesz gdzie na spacer to już będę w pełni szczęścia niedaleko Bytomia - Świerklaniec Bytom nie jest niestety mega rozwinięty jeśli chodzi o atrakcje. Weź ją do silesii, tam masz dużo możliwości dzieci... co za facet bierze laske do centrum handlowego... w Bytomiu znajdziesz: knajpy: Jazz, Kronika, jeśli jedzenie to fat's mama, chata młynarza, klimatyczny pub "9" na rycerskiej albo kawiarnia - suplement :gwizdanie: piękna wypowiedz:P a jaszcze jak powiesz gdzie na spacer to już będę w pełni szczęścia a słyszałeś kiedyś "spontan"... chyba na hołdy w Bytumiu ukradłeś mi pomysł...
Jaszczur87 Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 kolego rozumiem słowo spontan ale jak ja nigdy w tym mieście nie byłem:) ja nie proszę o ułożenie trasy wycieczkowej tylko podpowiedz bo i tak wszystko wyjdzie na miejscu
Kanar Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 jeśli o mnie chodzi to w Bytomiu nie ruszam sie nigdzie poza agore - nie lubie dostawać strzałów znikąd
krolu Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 jeśli o mnie chodzi to w Bytomiu nie ruszam sie nigdzie poza agore - nie lubie dostawać strzałów znikąd :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi