stanley Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 aha i u mnie francuz odpada to zostawiam Uli :naughty: jak zawsze mocny w gadce
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 aha i u mnie francuz odpada to zostawiam Uli :naughty: jak zawsze mocny w gadce :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 siemka po malej nieobecnosci Hehe... No coś w ten deseń Laski z celi wporzo, a na spacerniaku życie towarzyskie kwitnie a sa jakies fajna sasiadki? to cie moze pojade odwiedzic Są ... Ale Kedzior, wszystkie są już zaplodnione nie miałbyś co tu robić
Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 aha i u mnie francuz odpada to zostawiam Uli :naughty: jak zawsze mocny w gadce :gwizdanie: a ty Miszak znalazles cos ciekawego?za jaka kwote szukasz?[br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 22:13_________________________________________________ Są ... Ale Kedzior, wszystkie są już zaplodnione nie miałbyś co tu robić to pielegniarki tez sa w ciazy ?
nikaa Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 a psa czasem nie chcecie ?? Mamy Beagle na sprzedaż rocznego
Adrenalina Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 aha i u mnie francuz odpada to zostawiam Uli :naughty: jak zawsze mocny w gadce :gwizdanie: a ty Miszak znalazles cos ciekawego?za jaka kwote szukasz?[br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 22:13_________________________________________________ Są ... Ale Kedzior, wszystkie są już zaplodnione nie miałbyś co tu robić to pielegniarki tez sa w ciazy ? Pytales o sasiadki :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 a psa czasem nie chcecie ?? Mamy Beagle na sprzedaż rocznego a jaki jest powod sprzedazy? hgehe
nikaa Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 a psa czasem nie chcecie ?? Mamy Beagle na sprzedaż rocznego a jaki jest powod sprzedazy? hgehe mała ma alergie
Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Pytales o sasiadki :gwizdanie: jakas samotna mamusie tez moglbym poznac :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 22:19_________________________________________________ a psa czasem nie chcecie ?? Mamy Beagle na sprzedaż rocznego a jaki jest powod sprzedazy? hgehe mała ma alergie to kiszka troche, a tebletkami troche szkoda ja faszerowac
nikaa Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Pytales o sasiadki :gwizdanie: jakas samotna mamusie tez moglbym poznac :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 22:19_________________________________________________ a psa czasem nie chcecie ?? Mamy Beagle na sprzedaż rocznego a jaki jest powod sprzedazy? hgehe mała ma alergie to kiszka troche, a tebletkami troche szkoda ja faszerowac dlatego też musimy go sprzedać
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 aha i u mnie francuz odpada to zostawiam Uli :naughty: jak zawsze mocny w gadce :gwizdanie: a ty Miszak znalazles cos ciekawego?za jaka kwote szukasz? jeszcze nie wiem sprawa się wyjaśni myślę do końca miesiąca bo możliwe, że będę potrzebował fury dla siebie( na okres przejściowy) którą później zostawię Uli ale to wszystko jeszcze nie pewne , na razie rzucam okiem i prawko na motur ogarniam
Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 prawko na motur ogarniam ja sie nie moge jakos zebrac zeby wkoncu to dokonczyc hehe a co zamierzasz zmienic prace?
Adrenalina Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Psa, mamusie... Czyżbyś chciał się ustatkować, Kedzior?
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 prawko na motur ogarniam ja sie nie moge jakos zebrac zeby wkoncu to dokonczyc hehe a co zamierzasz zmienic prace? jak pójdzie dobrze to tak, jak nie to zostanę albo bezrobocie
hubtychy Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Psa, mamusie... Czyżbyś chciał się ustatkować, Kedzior? Na każdego w końcu przychodzi pora
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Psa, mamusie... Czyżbyś chciał się ustatkować, Kedzior? rodzinne kombi już ma
stanley Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Psa, mamusie... Czyżbyś chciał się ustatkować, Kedzior? rodzinne kombi już ma Kedzior chce zostać ojcem chrzestnym mojej córki
Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Psa, mamusie... Czyżbyś chciał się ustatkować, Kedzior? ja yhym wlasnie tak :polew: :polew: :polew: :polew: Psa, mamusie... Czyżbyś chciał się ustatkować, Kedzior? rodzinne kombi już ma Kedzior chce zostać ojcem chrzestnym mojej córki nie chrzestnym a kszestnym tlumaczylem ci juz pozatym niemam az tak zdrowej watroby zeby zostac chrzestnym :polew: [br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 22:46_________________________________________________ Psa, mamusie... Czyżbyś chciał się ustatkować, Kedzior? rodzinne kombi już ma rodzinne sportowe
stanley Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Psa, mamusie... Czyżbyś chciał się ustatkować, Kedzior? ja yhym wlasnie tak :polew: :polew: :polew: :polew: Psa, mamusie... Czyżbyś chciał się ustatkować, Kedzior? rodzinne kombi już ma Kedzior chce zostać ojcem chrzestnym mojej córki nie chrzestnym a kszestnym tlumaczylem ci juz pozatym niemam az tak zdrowej watroby zeby zostac chrzestnym :polew: [br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 22:46_________________________________________________ Psa, mamusie... Czyżbyś chciał się ustatkować, Kedzior? rodzinne kombi już ma rodzinne sportowe nie wiem czy pamiętasz, ale wczoraj przy flaszcze zgłosiłeś swoją kandydaturę i przelałeś na moje konto 1000zł wpisowego
Rekomendowane odpowiedzi