akjam Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 łosz ku*rwa (ale dałem w palnik z mysłowicką patologią PS. Jaca za dużo nie pił, bo jak pije dużo, to usypia ) dawno tak nie spierd..... przed Policją - ale o co im chodziło ? Moze chcieli spytać o drogę :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Bry (już jako mamuśka) Ale hardcore... mimo to powiem Wam że było warto
Kędzior Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Bry (już jako mamuśka) Ale hardcore... mimo to powiem Wam że było warto ty tez wczoraj ze Staskiem pilas? :polew: łosz ku*rwa (ale dałem w palnik z mysłowicką patologią PS. Jaca za dużo nie pił, bo jak pije dużo, to usypia ) dawno tak nie spierd..... przed Policją - ale o co im chodziło ? Moze chcieli spytać o drogę [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 12:02_________________________________________________ chlor
gracia Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Cześć mamuśka jak tam samopoczucie, no i jak mała spokojna?? Jesteś juz w domu?
Miszka82 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Bry (już jako mamuśka) Ale hardcore... mimo to powiem Wam że było warto ty tez wczoraj ze Staskiem pilas? :polew: łosz ku*rwa (ale dałem w palnik z mysłowicką patologią PS. Jaca za dużo nie pił, bo jak pije dużo, to usypia ) dawno tak nie spierd..... przed Policją - ale o co im chodziło ? Moze chcieli spytać o drogę [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 12:02_________________________________________________ chlor niezła rodzinka za niedługo pomykam na jazdy na moto
Kędzior Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 za niedługo pomykam na jazdy na moto ile juz wyjezdziles?
hubtychy Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Bry (już jako mamuśka) Ale hardcore... mimo to powiem Wam że było warto Tyle godzin to się nie ma co dziwić,ale dałaś radę i to jest najważniejsze Gratuluję ślicznej córci
Miszka82 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 za niedługo pomykam na jazdy na moto ile juz wyjezdziles? to moje pierwsze jazdy ale ja zdaję w trybie nadzwyczajnym :gwizdanie:
akjam Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Stan & Adrenalina i mała Adrenalina! Zdrowia i wszystkiego najlepszego! :kox:
hubtychy Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 idę na rower na piwo Jak cię złapią na rowerze to też możesz stracić prawko :gwizdanie:
diman Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 siemano kolego i jak to jest być ojcem miałeś już okazję się przekonać czy jeszcze jesteś sam kiedy dziewczyny wychodzą
hubtychy Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 siemano kolego i jak to jest być ojcem miałeś już okazję się przekonać czy jeszcze jesteś sam kiedy dziewczyny wychodzą Minimum po porodzie to około 3-4 dni więc jeszcze się nie przekonał jak to jest być ojcem :gwizdanie: Jak dziewczyny wrócą to zobaczy :polew:
Miszka82 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 po rowerze aśenaebałem [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 21:25_________________________________________________hub w kontakcie
stanley Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 siemano kolego i jak to jest być ojcem miałeś już okazję się przekonać czy jeszcze jesteś sam kiedy dziewczyny wychodzą mam chyba najspokojniejsze dziecko na oddziale w szpitalu, usypia nawet w trakcie karmienia Jeśli wszystko będzie wporzo, to jutro wychodzą
Kędzior Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 po rowerze aśenaebałem jak tam jazdy ci poszly gleba byla?
stanley Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 po rowerze aśenaebałem [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 21:25_________________________________________________hub w kontakcie chlor
gracia Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 siemano kolego i jak to jest być ojcem miałeś już okazję się przekonać czy jeszcze jesteś sam kiedy dziewczyny wychodzą Minimum po porodzie to około 3-4 dni więc jeszcze się nie przekonał jak to jest być ojcem :gwizdanie: Jak dziewczyny wrócą to zobaczy :polew: Z tego co pamiętam to nawet 2 dni po juz puszczają do domu:D
Kędzior Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Z tego co pamiętam to nawet 2 dni po juz puszczają do domu:D sie doswiadczona odezwala
Rekomendowane odpowiedzi