Kędzior Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 swoją drogą fajnie szukacie no wlasnie :polew:
Kanar Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Pany sory za OT i nawiązanie do motoryzacji aleee: Czy po załączeniu silnika sztanga powinna iść do góry? czy powinna zostać w bezruchu? Co za tym idzie po dodaniu gazu idzie w dół czy do góry? no i jak wysokie podciśnienie powinno być na wężu przychodzącym do gruszki - bo u mnie jest ledwo wyczuwalne. Zamieniłem już n75 z n18, zmierzyłem przepływomierz przy pomocy opisu gościa z forum VW, wymieniłem połowe węży z podciśnienia a efektu dalej nie ma ;( jak patrze w logi z turbiny to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać http://vaglog.rtnet.pl/kannar_54054.html
Kędzior Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Pany sory za OT i nawiązanie do motoryzacji aleee: Czy po załączeniu silnika sztanga powinna iść do góry? czy powinna zostać w bezruchu? Co za tym idzie po dodaniu gazu idzie w dół czy do góry? no i jak wysokie podciśnienie powinno być na wężu przychodzącym do gruszki - bo u mnie jest ledwo wyczuwalne. Zamieniłem już n75 z n18, zmierzyłem przepływomierz przy pomocy opisu gościa z forum VW, wymieniłem połowe węży z podciśnienia a efektu dalej nie ma ;( jak patrze w logi z turbiny to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać http://vaglog.rtnet.pl/kannar_54054.html to takie rzeczy sa w aucie? nawet nie wiedzialem
akjam Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 swoją drogą fajnie szukacie no wlasnie :polew: Że niby co? Pany sory za OT i nawiązanie do motoryzacji aleee: Czy po załączeniu silnika sztanga powinna iść do góry? czy powinna zostać w bezruchu? Co za tym idzie po dodaniu gazu idzie w dół czy do góry? no i jak wysokie podciśnienie powinno być na wężu przychodzącym do gruszki - bo u mnie jest ledwo wyczuwalne. Zamieniłem już n75 z n18, zmierzyłem przepływomierz przy pomocy opisu gościa z forum VW, wymieniłem połowe węży z podciśnienia a efektu dalej nie ma ;( jak patrze w logi z turbiny to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać http://vaglog.rtnet.pl/kannar_54054.html to takie rzeczy sa w aucie? nawet nie wiedzialem :decayed:Kanar przez te akcje ze swoim wozem poznaje go od podszeffffki...
Kanar Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 taaa jeszcze rok dwa i bede mógł powiedzieć że wszędzie zajrzałem
akjam Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 taaa jeszcze rok dwa i bede mógł powiedzieć że wszędzie zajrzałem To jeszcze do tego nie doszedłeś? :decayed:
Kanar Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 no dużo mi nie brakuje i coś czuje że cała kasa na program pójdzie na naprawe.. za długo był spokój :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 no dużo mi nie brakuje i coś czuje że cała kasa na program pójdzie na naprawe.. za długo był spokój :gwizdanie: moze ty jej lejesz pb zamiast ON? :gwizdanie:
akjam Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 no dużo mi nie brakuje i coś czuje że cała kasa na program pójdzie na naprawe.. za długo był spokój :gwizdanie: moze ty jej lejesz pb zamiast ON? :gwizdanie:
stanley Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 no dużo mi nie brakuje i coś czuje że cała kasa na program pójdzie na naprawe.. za długo był spokój :gwizdanie: moze ty jej lejesz pb zamiast ON? :gwizdanie: byle nie LPG :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 no dużo mi nie brakuje i coś czuje że cała kasa na program pójdzie na naprawe.. za długo był spokój :gwizdanie: moze ty jej lejesz pb zamiast ON? :gwizdanie: byle nie LPG :gwizdanie: prosto do baku sie zbieram sie do wyrka
akjam Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 no dużo mi nie brakuje i coś czuje że cała kasa na program pójdzie na naprawe.. za długo był spokój :gwizdanie: moze ty jej lejesz pb zamiast ON? :gwizdanie: byle nie LPG :gwizdanie: prosto do baku sie zbieram sie do wyrka
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 taaa jeszcze rok dwa i bede mógł powiedzieć że wszędzie zajrzałem no i będziesz mógł powiedzieć jak ktoś zapyta, że masz nowe Audi - bo wszystkie części wymienisz filmik i spać
stanley Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 taaa jeszcze rok dwa i bede mógł powiedzieć że wszędzie zajrzałem no i będziesz mógł powiedzieć jak ktoś zapyta, że masz nowe Audi - bo wszystkie części wymienisz filmik i spać "Rocco...."
akjam Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 taaa jeszcze rok dwa i bede mógł powiedzieć że wszędzie zajrzałem no i będziesz mógł powiedzieć jak ktoś zapyta, że masz nowe Audi - bo wszystkie części wymienisz filmik i spać "Rocco...." :naughty:
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 taaa jeszcze rok dwa i bede mógł powiedzieć że wszędzie zajrzałem no i będziesz mógł powiedzieć jak ktoś zapyta, że masz nowe Audi - bo wszystkie części wymienisz filmik i spać "Rocco...." :naughty: plomba
Adrenalina Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 czuję się chyba ciut niewyspany Bycie ojcem zobowiązuje
Miszka82 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 czuję się chyba ciut niewyspany Bycie ojcem zobowiązuje On już swoją robotę wykonał jakieś 9 miesięcy temu teraz Twoja kolej śmigam na jazdy
Rekomendowane odpowiedzi