Miszka82 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 psssyt...mając wolne dziwię się, że nie zrobiłem tego wcześniej
stanley Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 psssyt...mając wolne dziwię się, że nie zrobiłem tego wcześniej
akjam Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ci Ci się podycha świeci? psssyt...mając wolne dziwię się, że nie zrobiłem tego wcześniej
Miszka82 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 na dobranoc Amy Winehouse umarła i trafiła do nieba . Przy bramie stoją Święty Piotr i Michael Jackson: - Oh , MIchael przyszedłeś mnie przywitac bo byłam muzycznym geniuszem ? Zapyała Amy , na co Michael odpowiedział : - sp***dalaj ćpunie z końską mordą ! Piotrus gdzie są te wszystkie norweskie dzieci które mi obiecałeś ?
tolek85 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ci Ci się podycha świeci? psssyt...mając wolne dziwię się, że nie zrobiłem tego wcześniej nieee, znika to, tylko chciałem uchwycić moment OK
Miszka82 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 no i c**j zostałem dziś zdemotywowany na maxa, do miesiąca zamykają mój pion sprzedaży ale c**j z tym jebał pies,
Miszka82 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Dzień dobry wszystkim. siema wpadaj dziś na spota
Wodzuniu Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 obiecuję że dzisiaj przyjade, muszę w końcu odreagować ... spotykamy się koło Go_Sporta czy juz na trawniczku :-) ?
poziek Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 gdyby ktoś chciał posłuchać szarpidrutów: http://allegro.pl/show_item.php?item=1761020035
Miszka82 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 obiecuję że dzisiaj przyjade, muszę w końcu odreagować ... spotykamy się koło Go_Sporta czy juz na trawniczku :-) ? standardowo Go Sport, później gryll ketchup, musztarda, gryll, wągiel jest ściepa tylko na colę, bułki i kiełbachy [br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 13:12_________________________________________________ gdyby ktoś chciał posłuchać szarpidrutów: http://allegro.pl/show_item.php?item=1761020035
addassko Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 siema ja niestety po operacji jeszcze nie moge jezdzic autkiem wiec mam nadzieje ze wkoncu za tydzien sie pojawie :)
Rekomendowane odpowiedzi