Kędzior Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 siema ja niestety po operacji jeszcze nie moge jezdzic autkiem wiec mam nadzieje ze wkoncu za tydzien sie pojawie :) a co ci? nic nie slyszalem
addassko Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 siema ja niestety po operacji jeszcze nie moge jezdzic autkiem wiec mam nadzieje ze wkoncu za tydzien sie pojawie :) a co ci? nic nie slyszalem a troszke mnie pocieli... ale wszystko co zle wycieli i pozszywali juz :)
Miszka82 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 siema ja niestety po operacji jeszcze nie moge jezdzic autkiem wiec mam nadzieje ze wkoncu za tydzien sie pojawie :) a co ci? nic nie slyszalem a troszke mnie pocieli... ale wszystko co zle wycieli i pozszywali juz :) to wracaj do zdrowia bry, co tam dziewczyny? :> będziesz cipuchna na spocie ?
Kędzior Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 siema ja niestety po operacji jeszcze nie moge jezdzic autkiem wiec mam nadzieje ze wkoncu za tydzien sie pojawie :) a co ci? nic nie slyszalem a troszke mnie pocieli... ale wszystko co zle wycieli i pozszywali juz :) to tak jak w cyborgu :> [br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 14:45_________________________________________________ będziesz cipuchna na spocie ? moze
addassko Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 siema ja niestety po operacji jeszcze nie moge jezdzic autkiem wiec mam nadzieje ze wkoncu za tydzien sie pojawie :) a co ci? nic nie slyszalem a troszke mnie pocieli... ale wszystko co zle wycieli i pozszywali juz :) to tak jak w cyborgu :> [br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 14:45_________________________________________________ będziesz cipuchna na spocie ? moze dokladnie... ale na moto juz nie posmigam...
Miszka82 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 siema ja niestety po operacji jeszcze nie moge jezdzic autkiem wiec mam nadzieje ze wkoncu za tydzien sie pojawie :) a co ci? nic nie slyszalem a troszke mnie pocieli... ale wszystko co zle wycieli i pozszywali juz :) to tak jak w cyborgu :> [br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 14:45_________________________________________________ będziesz cipuchna na spocie ? moze dokladnie... ale na moto juz nie posmigam... zrobimy to za Ciebie
addassko Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 siema ja niestety po operacji jeszcze nie moge jezdzic autkiem wiec mam nadzieje ze wkoncu za tydzien sie pojawie :) a co ci? nic nie slyszalem a troszke mnie pocieli... ale wszystko co zle wycieli i pozszywali juz :) to tak jak w cyborgu :> [br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 14:45_________________________________________________ będziesz cipuchna na spocie ? moze dokladnie... ale na moto juz nie posmigam... zrobimy to za Ciebie :) jak twoje jazdy '??
Miszka82 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 siema ja niestety po operacji jeszcze nie moge jezdzic autkiem wiec mam nadzieje ze wkoncu za tydzien sie pojawie :) a co ci? nic nie slyszalem a troszke mnie pocieli... ale wszystko co zle wycieli i pozszywali juz :) to tak jak w cyborgu :> [br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 14:45_________________________________________________ będziesz cipuchna na spocie ? moze dokladnie... ale na moto juz nie posmigam... zrobimy to za Ciebie :) jak twoje jazdy '?? no mam mam cały czas, myślę, że początek września egzamin
addassko Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 siema ja niestety po operacji jeszcze nie moge jezdzic autkiem wiec mam nadzieje ze wkoncu za tydzien sie pojawie :) a co ci? nic nie slyszalem a troszke mnie pocieli... ale wszystko co zle wycieli i pozszywali juz :) to tak jak w cyborgu :> [br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 14:45_________________________________________________ będziesz cipuchna na spocie ? moze dokladnie... ale na moto juz nie posmigam... zrobimy to za Ciebie :) jak twoje jazdy '?? no mam mam cały czas, myślę, że początek września egzamin daj znaka przed egazminem jak bedziesz znal termin
akjam Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 I do zoba na spociszonie! Może gryll??
seves Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 no i do zobaczenia mam nadz ze bedzie grill bo mam smaka hahaha
Miszka82 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 senks za gryll Akjam to je ten filmik z Endriu The Lepper show[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 22:45_________________________________________________tak od 1:00
akjam Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Też już dotarłem. Kiełbaski smaczniutkie.
Miszka82 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Dzięki za spota i gryyyla fajno żeś przyjechał, no Seves też zajebałem se lajtowego drynka
Rekomendowane odpowiedzi