Seski Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Ekipa jak z polarami? każdy wpłaca Jarkowi czy wszyscy do Akjama? i ile za przesyłke już są wpłaty? tyż się nie spodziewałem... Ekipa jak z polarami? każdy wpłaca Jarkowi czy wszyscy do Akjama? i ile za przesyłke Jarkowi poszło to już przelewamy...? TAK QURWA dobra dobra nie krzycz tak i w ogóle [br]Dopisany: 19 Sierpień 2011, 08:12_________________________________________________ piątek juzzzz...?
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 BTW Koleżanka z pracy jedzie sama ( beż męża) do Grecji na tydzień :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 BTW Koleżanka z pracy jedzie sama ( beż męża) do Grecji na tydzień :gwizdanie: zrezygnowałem bo nie chciała z D do R ps jakby to powiedzieć ten tego...pssssyttt żart ale za to FAJRANT jeszcze jazdy na 16 i weekend bez alko
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 BTW Koleżanka z pracy jedzie sama ( beż męża) do Grecji na tydzień :gwizdanie: zrezygnowałem bo nie chciała z D do R ps jakby to powiedzieć ten tego...pssssyttt żart ale za to FAJRANT jeszcze jazdy na 16 i weekend bez alko Ty masz bujną fantazyje :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 BTW Koleżanka z pracy jedzie sama ( beż męża) do Grecji na tydzień :gwizdanie: zrezygnowałem bo nie chciała z D do R ps jakby to powiedzieć ten tego...pssssyttt żart ale za to FAJRANT jeszcze jazdy na 16 i weekend bez alko Ty masz bujną fantazyje :gwizdanie: co że weekend bez alko ?
Wodzuniu Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Panowie, o co chodzi z tymi polarami ? ( może troche za późno się obudziłem, ale chcę wiedzieć co mnie ominęło ).
Kanar Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=199732.30 dopisz się wpłać kasę bo masz szanse zdążyć w ostatnim momencie no i zawodowe pytanie kto robi większy przelew za przesyłke (czytać kogo ścigamy na spotach )
Seski Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=199732.30 dopisz się wpłać kasę bo masz szanse zdążyć w ostatnim momencie no i zawodowe pytanie kto robi większy przelew za przesyłke (czytać kogo ścigamy na spotach ) myślę że organizator... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=199732.30 dopisz się wpłać kasę bo masz szanse zdążyć w ostatnim momencie no i zawodowe pytanie kto robi większy przelew za przesyłke (czytać kogo ścigamy na spotach ) myślę że organizator... :gwizdanie: dokładnie Akjam zapłaci jak wróci z urlopu
keżor Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2011 siema ;] ale mnie kujrwa połamało to jest jakaś masakra .... sie nie moge k**wa ruszyć ;(
Kędzior Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 siema ;] ale mnie kujrwa połamało to jest jakaś masakra .... sie nie moge ku*** ruszyć ;( co ci ku*wa dopóki nie wróci kędzior trzeba go wywalić w ilości postów kedzior jedzie na kodach, wejdź sobie na jego profil - wypowiada się tylko na katowickich On ma chyba kumulacje za wypowiedzi wiekszosc moich blyskotliwych wypowiedzi jest liczone + 100postow poprostu mam dobra nawijke :kox: weekend bez alko dawno sie tak nie usmialem :polew: :polew: BTW Koleżanka z pracy jedzie sama ( beż męża) do Grecji na tydzień :gwizdanie: tak naprawde to dala tylko taka wymowke dla meza, prawda jest taka ze spedzi urlopik w Sosnowcu :naughty: [br]Dopisany: 19 Sierpień 2011, 19:20_________________________________________________aha bylem we wloszech i powiem wam zadnej rewelacji tam niebylo [br]Dopisany: 19 Sierpień 2011, 19:33_________________________________________________ale mam smaki;/
Rekomendowane odpowiedzi