Miszka82 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 pany ogarnijcie się trochę bo za tydzień........... może Toksę zaliczymy na 99% zaległa jeszcze za wakacje
akjam Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Od jakiejs 10 bede juz kopac , takze jak Ci pasuje ;-) to tak jakoś postaram się przykulać... nie ma dzis żadnych baletów więc luz To ja też wpadnę z kratą... :gwizdanie: zostaw tą kratę na przyszly tydzień to skoczymy na balety jakieś ja już z moją się piszemy Od jakiejs 10 bede juz kopac , takze jak Ci pasuje ;-) to tak jakoś postaram się przykulać... nie ma dzis żadnych baletów więc luz To ja też wpadnę z kratą... :gwizdanie: każdy z kratą mile widziany pany ogarnijcie się trochę bo za tydzień........... może Toksę zaliczymy na 99% zaległa jeszcze za wakacje To muszę wolne pochytać...
Miszka82 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Akjam chytej chytej myśmy jeszcze nie pily
akjam Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Akjam chytej chytej myśmy jeszcze nie pily Ja nie wiem jak to się wogóle stało! :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Akjam chytej chytej myśmy jeszcze nie pily Ja nie wiem jak to się wogóle stało! :gwizdanie:
hubtychy Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Od jakiejs 10 bede juz kopac , takze jak Ci pasuje ;-) to tak jakoś postaram się przykulać... nie ma dzis żadnych baletów więc luz To ja też wpadnę z kratą... :gwizdanie: każdy z kratą mile widziany tzn gdzie mam podjechać :?:
akjam Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Akjam chytej chytej myśmy jeszcze nie pily Ja nie wiem jak to się wogóle stało! :gwizdanie: Nic straconego.
Miszka82 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Od jakiejs 10 bede juz kopac , takze jak Ci pasuje ;-) to tak jakoś postaram się przykulać... nie ma dzis żadnych baletów więc luz To ja też wpadnę z kratą... :gwizdanie: każdy z kratą mile widziany tzn gdzie mam podjechać :?: keżor's garage pyrsk kierwa
diman Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 pyrsk redsik lajtowo w sumie już drugi :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 pyrsk redsik lajtowo w sumie już drugi :gwizdanie: widać , że z Krolem za dużo czasu
diman Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 pyrsk redsik lajtowo w sumie już drugi :gwizdanie: widać , że z Krolem za dużo czasu he nie zostały akurat w lodóweczce to co się tam marnować będą
Miszka82 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 pyrsk redsik lajtowo w sumie już drugi :gwizdanie: widać , że z Krolem za dużo czasu he nie zostały akurat w lodóweczce to co się tam marnować będą mi tak została łyszka po zeszłotygodniowej wizycie gości
hubtychy Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Od jakiejs 10 bede juz kopac , takze jak Ci pasuje ;-) to tak jakoś postaram się przykulać... nie ma dzis żadnych baletów więc luz To ja też wpadnę z kratą... :gwizdanie: każdy z kratą mile widziany tzn gdzie mam podjechać :?: keżor's garage pyrsk kierwa Moja navi nie znajduje takiej miejscówki ;(
keżor Opublikowano 1 Października 2011 Autor Opublikowano 1 Października 2011 Od jakiejs 10 bede juz kopac , takze jak Ci pasuje ;-) to tak jakoś postaram się przykulać... nie ma dzis żadnych baletów więc luz To ja też wpadnę z kratą... :gwizdanie: każdy z kratą mile widziany tzn gdzie mam podjechać :?: keżor's garage pyrsk kierwa Moja navi nie znajduje takiej miejscówki ;( kliknij na "dom" ja jak klikam to mnie prowadzi dokładnie do keżor garage
hubtychy Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Od jakiejs 10 bede juz kopac , takze jak Ci pasuje ;-) to tak jakoś postaram się przykulać... nie ma dzis żadnych baletów więc luz To ja też wpadnę z kratą... :gwizdanie: każdy z kratą mile widziany tzn gdzie mam podjechać :?: keżor's garage pyrsk kierwa Moja navi nie znajduje takiej miejscówki ;( kliknij na "dom" ja jak klikam to mnie prowadzi dokładnie do keżor garage Oj nie chciał byś żebym tak ustawił swoją navi :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 jedzie ktoś jutro na SG na giełdę :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 22:45_________________________________________________polecam dobry żur i kiełbaskę
nikaa Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 jedzie ktoś jutro na SG na giełdę :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 22:45_________________________________________________polecam dobry żur i kiełbaskę dobry żur to tylko u mnie :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 jedzie ktoś jutro na SG na giełdę :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 22:45_________________________________________________polecam dobry żur i kiełbaskę dobry żur to tylko u mnie :polew: :polew: :polew: ok będę
hubtychy Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 jedzie ktoś jutro na SG na giełdę :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 22:45_________________________________________________polecam dobry żur i kiełbaskę dobry żur to tylko u mnie :polew: :polew: :polew: Ja tam wolę chrzanową :drool:
keżor Opublikowano 1 Października 2011 Autor Opublikowano 1 Października 2011 http://www.wkl.com.pl/audi-a4-typu-b6-b7-modele-2000-2007,1,1,1343 no to będe sie mógł w końcu przesiąść do B6
Rekomendowane odpowiedzi