Kędzior Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 ta na kwk u mnie h*** nie zarobek ;/ Ponton nie pierdól o ku*** spadlem z krzeselka :polew: zrobilem sobie dryna :decayed: :decayed: natury nie oszukasz tak na smaczek tylko wiesz kiedy ja ostatni raz pilem? wczoraj ? no co ty tydzien przerwy
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 ta na kwk u mnie h*** nie zarobek ;/ Ponton nie pierdól o ku*** spadlem z krzeselka :polew: zrobilem sobie dryna :decayed: :decayed: natury nie oszukasz tak na smaczek tylko wiesz kiedy ja ostatni raz pilem? wczoraj ? no co ty tydzien przerwy :oklaski: to dziś dopier**lisz konkretnie co
Kędzior Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 to dziś dopier**lisz konkretnie co e co ty nie bede sie sam uchlewal
stanley Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 ta na kwk u mnie h*** nie zarobek ;/ Ponton nie pierdól o ku*** spadlem z krzeselka :polew: zrobilem sobie dryna :decayed: :decayed: natury nie oszukasz tak na smaczek tylko wiesz kiedy ja ostatni raz pilem? wczoraj ? no co ty tydzien przerwy :oklaski: to dziś dopier**lisz konkretnie co nieee, pewnie jutro
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 to dziś dopier**lisz konkretnie co e co ty nie bede sie sam uchlewal widzisz w tym jakiś problem bo ja nie
stanley Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 to dziś dopier**lisz konkretnie co e co ty nie bede sie sam uchlewal widzisz w tym jakiś problem bo ja nie 3-4 herbaty i jest fajnie
Kędzior Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 nieee, pewnie jutro ku*wa jasnowidz? :polew: to dziś dopier**lisz konkretnie co e co ty nie bede sie sam uchlewal widzisz w tym jakiś problem bo ja nie samemu mam slabe smaki :polew:
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 to dziś dopier**lisz konkretnie co e co ty nie bede sie sam uchlewal widzisz w tym jakiś problem bo ja nie 3-4 herbaty i jest fajnie chyba ze 2 tyg temu tak doebałem sam , poszedłem do żabki po 0,5 pytam mojej czy się ze mną napije ?odpowiada, że jednego dwa drinki może walnąć....no i ona walnęła jednego a ja resztę nawet nie wiem kiedy ale film się lajtowo pozrywał.No i od tamtego czasu obiecałem sobie nie pić samemu...no przynajmniej nie do takiego stanu
Kędzior Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 chyba ze 2 tyg temu tak doebałem sam , poszedłem do żabki po 0,5 pytam mojej czy się ze mną napije ?odpowiada, że jednego dwa drinki może walnąć....no i ona walnęła jednego a ja resztę nawet nie wiem kiedy ale film się lajtowo pozrywał.No i od tamtego czasu obiecałem sobie nie pić samemu...no przynajmniej nie do takiego stanu ja sobie co chwile cos obiecuje
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 trzeba powoli się zawijać :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 trzeba powoli się zawijać :gwizdanie: nie badz c*paa, wez drina pogadamy jak za starych czasow :kox:
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 trzeba powoli się zawijać :gwizdanie: nie badz pipka, wez drina pogadamy jak za starych czasow :kox: mam tylko piwo [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 23:41_________________________________________________ale niech Ci będzie jedno jebnę [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 23:41_________________________________________________no i chójjj spierdzielił
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 nie płaczę pssssssyt ale tylko jedno i spadam
stanley Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 trzeba powoli się zawijać :gwizdanie: nie badz pipka, wez drina pogadamy jak za starych czasow :kox: [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 23:48_________________________________________________ nie płaczę pssssssyt ale tylko jedno i spadam
Kędzior Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 nie płaczę pssssssyt ale tylko jedno i spadam to sacz powoli a nie na raz litrowy ryju
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 keżor co tam zaglądasz i nie piszesz nie lubisz nas czy KCH ? [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 23:51_________________________________________________
Kędzior Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 keżor co tam zaglądasz i nie piszesz nie lubisz nas czy KCH ? [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 23:51_________________________________________________ kezor niechce poprostu tez pic samemu haha
keżor Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 nie mam nic do powiedzenia ciekawego to nie pisze
Rekomendowane odpowiedzi