Kędzior Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 zapytała mnie czy mam paragon na oddawane butelki.... - suka stazystke jakas zatrudnili? powinni tam dac twoje zdjecie w ramke jako honorowy klient :polew:
stanley Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 zapytała mnie czy mam paragon na oddawane butelki.... - suka stazystke jakas zatrudnili? powinni tam dac twoje zdjecie w ramke jako honorowy klient :polew: + dupienie za każde 4 piwa
akjam Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 I znalazłeś coś? :gwizdanie: no pewno :gwizdanie: No i jak to będzie z tym jaraniem, EURO, nowymi drogami, dopłatami itd. po tych wyborach? nie zaśmiecaj wątku Aleś qrrwa wymyślił. :polew: :polew: Słyszałem, że Żabki chcą wszystkie zamknąć podczas nowych rządów... :polew: :polew: niech zamykają, ostanio kasjerka mnie wqrwiła Jakaś nowa? Nie chciała dać Ci butelek bez pobrania kaucji? :naughty: :naughty: zapytała mnie czy mam paragon na oddawane butelki.... - suka Wiedziałem! :decayed: :decayed: zapytała mnie czy mam paragon na oddawane butelki.... - suka stazystke jakas zatrudnili? powinni tam dac twoje zdjecie w ramke jako honorowy klient :polew: + dupienie za każde 4 piwa Byś miał dupienie chyba na grubie jakby Barbra to widziała. :naughty: :naughty:
stanley Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 trzeba się zbierać w kimono, co złego to nie ja
akjam Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 trzeba się zbierać w kimono, co złego to nie ja :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 zapytała mnie czy mam paragon na oddawane butelki.... - suka stazystke jakas zatrudnili? powinni tam dac twoje zdjecie w ramke jako honorowy klient :polew: + dupienie za każde 4 piwa pewnie to zmienisz zeby Basia niewidziala wiec to zacytuje :polew:
Mario22 Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Temat polityki zbędny.... tam jest dopiero stado pedałów... :polew: :polew:
akjam Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 zapytała mnie czy mam paragon na oddawane butelki.... - suka stazystke jakas zatrudnili? powinni tam dac twoje zdjecie w ramke jako honorowy klient :polew: + dupienie za każde 4 piwa pewnie to zmienisz zeby Basia niewidziala wiec to zacytuje :polew: :polew: :polew: Ja też... żebyś nie przekupił Kędziora. :naughty: :naughty: zapytała mnie czy mam paragon na oddawane butelki.... - suka stazystke jakas zatrudnili? powinni tam dac twoje zdjecie w ramke jako honorowy klient :polew: + dupienie za każde 4 piwa :decayed: :decayed: :decayed:
Kędzior Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Ja też... żebyś nie przekupił Kędziora. :naughty: :naughty: jestem nieprzekupny, nie daje i nie biore :polew:
akjam Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Ja też... żebyś nie przekupił Kędziora. :naughty: :naughty: jestem nieprzekupny, nie daje i nie biore :polew: Ja yhym... [br]Dopisany: 09 Październik 2011, 22:29_________________________________________________Miszka! Stawiasz wódę i inne środki odurzające we wtorek. :decayed: :decayed:
Miszka82 Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Ja też... żebyś nie przekupił Kędziora. :naughty: :naughty: jestem nieprzekupny, nie daje i nie biore :polew: Ja yhym... [br]Dopisany: 09 Październik 2011, 22:29_________________________________________________Miszka! Stawiasz wódę i inne środki odurzające we wtorek. :decayed: :decayed: wódy nie piję co da draxów też odpuszczam na razie - do zakończenia szkolenia najmniej :gwizdanie:
akjam Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Ja też... żebyś nie przekupił Kędziora. :naughty: :naughty: jestem nieprzekupny, nie daje i nie biore :polew: Ja yhym... [br]Dopisany: 09 Październik 2011, 22:29_________________________________________________Miszka! Stawiasz wódę i inne środki odurzające we wtorek. :decayed: :decayed: wódy nie piję co da draxów też odpuszczam na razie - do zakończenia szkolenia najmniej :gwizdanie: Ale kto mówił, że ty masz coś pić albo brać? :decayed: :decayed:
Kędzior Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Ja też... żebyś nie przekupił Kędziora. :naughty: :naughty: jestem nieprzekupny, nie daje i nie biore :polew: Ja yhym... [br]Dopisany: 09 Październik 2011, 22:29_________________________________________________Miszka! Stawiasz wódę i inne środki odurzające we wtorek. :decayed: :decayed: wódy nie piję co da draxów też odpuszczam na razie - do zakończenia szkolenia najmniej :gwizdanie: czy Akjam napisal ze ty masz pic lub palic???? ty tylko przywiez :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 alkoholicy i ćpuny je bane
Mario22 Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 alkoholicy i ćpuny je bane :polew: :polew:Odezwał się abstynent wychowany na blantach... :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 alkoholicy i ćpuny je bane nie je bane nie je bane ciulam w kime narka
akjam Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 alkoholicy i ćpuny je bane Ej, ej abstynencie... :decayed: :decayed: Ja też... żebyś nie przekupił Kędziora. :naughty: :naughty: jestem nieprzekupny, nie daje i nie biore :polew: Ja yhym... [br]Dopisany: 09 Październik 2011, 22:29_________________________________________________Miszka! Stawiasz wódę i inne środki odurzające we wtorek. :decayed: :decayed: wódy nie piję co da draxów też odpuszczam na razie - do zakończenia szkolenia najmniej :gwizdanie: czy Akjam napisal ze ty masz pic lub palic???? ty tylko przywiez :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 przez te mega zoorganizowanie komisji wyborczej poszedłem spać o 5.30 a na 8 do pracy.. to będzie dłuuuugi dzień coś czuję
Rekomendowane odpowiedzi