Miszka82 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 to za tydzien widzimy sie na spocie ? Za tydzień to ja też wpadne na katole bo niestety teraz mam druga zmiane... :gwizdanie: a mnie nie będzie ani za tydzień anie za dwa a jutro stoi pod znakiem zapytania Why Mada faka ???? Co jedziesz na zlota VW Manii ??? jutro mam szkolenie i już trochę będę pracował i mam spotkanie na 19 a to trochę inna branża niż ostatnio więc spotkania trwają dłużej za tydzień i dwa będę w Wawie na szkoleniu
akjam Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 to za tydzien widzimy sie na spocie ? Za tydzień to ja też wpadne na katole bo niestety teraz mam druga zmiane... :gwizdanie: a mnie nie będzie ani za tydzień anie za dwa a jutro stoi pod znakiem zapytania Why Mada faka ???? Co jedziesz na zlota VW Manii ??? jutro mam szkolenie i już trochę będę pracował i mam spotkanie na 19 a to trochę inna branża niż ostatnio więc spotkania trwają dłużej za tydzień i dwa będę w Wawie na szkoleniu Jaki Ty bedziesz Miszka wyszkolony! P.S.
Mario22 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Dzien Dobry Panie Akjam...
Miszka82 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 to za tydzien widzimy sie na spocie ? Za tydzień to ja też wpadne na katole bo niestety teraz mam druga zmiane... :gwizdanie: a mnie nie będzie ani za tydzień anie za dwa a jutro stoi pod znakiem zapytania Why Mada faka ???? Co jedziesz na zlota VW Manii ??? jutro mam szkolenie i już trochę będę pracował i mam spotkanie na 19 a to trochę inna branża niż ostatnio więc spotkania trwają dłużej za tydzień i dwa będę w Wawie na szkoleniu Jaki Ty bedziesz Miszka wyszkolony! P.S.
Kanar Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Pany jako że piszczy mi któraś rolka a nie mam ochoty wymieniać wszystkich (bo mnie nie stać) to może ktoś rzuci pomysłem jak najłatwiej zlokalizować tą "kończącą się"? Do wyboru mam wszystkie rolki po stronie alternatora. Osobiście obstawiam albo alternator albo visco - i teraz pytanie numer 2 ktoś to już wymieniał? dużo z tym roboty? może głupi pomysł ale prosty .. weź wd40 .. i pokolei psikaj na każdą z rolek aż do momentu kiedy ustanie cisza to nie jest taki głupi pomysł chyba.. Wszystkim
akjam Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Pany jako że piszczy mi któraś rolka a nie mam ochoty wymieniać wszystkich (bo mnie nie stać) to może ktoś rzuci pomysłem jak najłatwiej zlokalizować tą "kończącą się"? Do wyboru mam wszystkie rolki po stronie alternatora. Osobiście obstawiam albo alternator albo visco - i teraz pytanie numer 2 ktoś to już wymieniał? dużo z tym roboty? może głupi pomysł ale prosty .. weź wd40 .. i pokolei psikaj na każdą z rolek aż do momentu kiedy ustanie cisza to nie jest taki głupi pomysł chyba.. Wszystkim Na jakiś czas pomoże i przy okazji znajdziesz to czego szukasz.
miron78 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 wszystkim myślałem czy dzisiaj nie wpaść do Was bo mi się spotkanie wysrało - ale jak mam znowu oglądać 3 auta to chyba zrezygnuję - więc możecie przyjechać w większym gronie
Kędzior Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 i po pracy, cos mnie dynka nawala
keżor Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 siemka ja nie wiem czy będe , bez auto to jak bez pały sie czuje
krolu Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 ja też nie wiem czy będę ale jak się zdeklaruje duża ilość to się zmotywuję....
Bulczas Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 No właśnie bo z tą ilością to nie bardzo jakieś :gwizdanie:
tolek85 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 ja dziś nie dam rady, ojcu w remoncie musze pomóc przy okazji, może ktoś chętny? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=225270.new#new
Rekomendowane odpowiedzi