Kędzior Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 sorki panowie ale zasiedzialem sie na silce
stanley Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 sorki panowie ale zasiedzialem sie na silce nie mogę doczekać się efektów twojej wyciężonej pracy [br]Dopisany: 18 Październik 2011, 21:11_________________________________________________dzięki za szybkiego mini spota :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 sorki panowie ale zasiedzialem sie na silce nie mogę doczekać się efektów twojej wyciężonej pracy hehehe nie lap mnie za slowka
talib1990 Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 dzieki chłopaki za miłe przyjęcie świeżaka.... wiecie pierwszy spot itp :polew:
Mario22 Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 dzieki chłopaki za miłe przyjęcie świeżaka.... wiecie pierwszy spot itp :polew: Ale masz dużego plusa.... bo nie pytałeś o Vaga i o naklejki a jak na pierwszaka to nieźle... :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 cisnę do Opola zaraz :gwizdanie:
akjam Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 CHyba dobrze, że się wczoraj nie spinałem i nie jechałem bo jak widzę szybko spocik się skończył i jakbym dojechał to na parę minut.
Kanar Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 co tu tak cicho? wymiotło wszystkich czy jak?
hubtychy Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 kvrwa kvrwa kvrwa :wallbash: Pany potrzebuję na szybko kupić następujące rzeczy: 1.Intercooler do ATJ 2.Prowadnice powietrza do IC 3.kolektor ssący z AWX Gdzie najlepiej szukać ? Może znacie jakiś pewny sklep lub szrot gdzie kupię wymienione rzeczy ?
stanley Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 kvrwa kvrwa kvrwa :wallbash: Pany potrzebuję na szybko kupić następujące rzeczy: 1.Intercooler do ATJ 2.Prowadnice powietrza do IC 3.kolektor wydechowy z AWX Gdzie najlepiej szukać ? Może znacie jakiś pewny sklep lub szrot gdzie kupię wymienione rzeczy ? allegro ?
Kanar Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 nie mam pojęcia, mi po wizycie u Aligatora odechciało się dalszych modów. że tak powiem dziękuję postoję
stanley Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 nie mam pojęcia, mi po wizycie u Aligatora odechciało się dalszych modów. że tak powiem dziękuję postoję a jaki masz wynik na suszarce z AWX/AVF ?
Rekomendowane odpowiedzi