Miszka82 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Sami MACZO... :gwizdanie: :polew: :polew: a jak ruchamy najwięcej najlepszego
Mario22 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Sami MACZO... :gwizdanie: :polew: :polew: a jak ruchamy najwięcej najlepszego Taaaa jasne pamietaj że koledzy sie nie liczą... :polew:
Miszka82 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Sami MACZO... :gwizdanie: :polew: :polew: a jak ruchamy najwięcej najlepszego Taaaa jasne pamietaj że koledzy sie nie liczą... :polew: Ciebie nie liczyłem
Seski Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Sami MACZO... :gwizdanie: :polew: :polew: a jak ruchamy najwięcej najlepszego Taaaa jasne pamietaj że koledzy sie nie liczą... :polew: Ciebie nie liczyłem fuuuu... jak możesz przecież mario jest obleśny...
Miszka82 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Sami MACZO... :gwizdanie: :polew: :polew: a jak ruchamy najwięcej najlepszego Taaaa jasne pamietaj że koledzy sie nie liczą... :polew: Ciebie nie liczyłem fuuuu... jak możesz przecież mario jest obleśny... chójjjjjjj ale dobrze robi gałe [br]Dopisany: 23 Październik 2011, 20:37_________________________________________________ i w domciu kogo to kurewa obchodzi
Seski Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Sami MACZO... :gwizdanie: :polew: :polew: a jak ruchamy najwięcej najlepszego Taaaa jasne pamietaj że koledzy sie nie liczą... :polew: Ciebie nie liczyłem fuuuu... jak możesz przecież mario jest obleśny... chójjjjjjj ale dobrze robi gałe [br]Dopisany: 23 Październik 2011, 20:37_________________________________________________ i w domciu kogo to kurewa obchodzi no co kto lubi... i w domciu czyli idziesz spać...?
Kędzior Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 czyli idziesz spać...? jeszcze nie
Miszka82 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 czyli idziesz spać...? jeszcze nie jeszcze 0,5 wódy i zaśnie
Seski Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 czyli idziesz spać...? jeszcze nie czyli ewelina przychodzi... [br]Dopisany: 23 Październik 2011, 20:41_________________________________________________ czyli idziesz spać...? jeszcze nie jeszcze 0,5 wódy i zaśnie taaa daj mu pół to się rozbudzi i złapie smaki... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 taaa daj mu pół to się rozbudzi i złapie smaki... :gwizdanie: ja nie pijam alkoholu
Seski Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 taaa daj mu pół to się rozbudzi i złapie smaki... :gwizdanie: ja nie pijam alkoholu "bez sprzęgiełka" chciałeś powiedzieć...?
Mario22 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 PEDAŁY KATOWICKIE.... :polew:
Seski Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 PEDAŁY KATOWICKIE.... :polew: kolego ząbki cię swędzą...
Mario22 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 PEDAŁY KATOWICKIE.... :polew: kolego ząbki cię swędzą... Mnie tylko ząbki.... :gwizdanie: :gwizdanie: ale czytając to co pisali twoi koledzy z SK to podejrzewam że ciebie też swędzi... ale pupa i zwieracze... :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:
Seski Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 PEDAŁY KATOWICKIE.... :polew: kolego ząbki cię swędzą... Mnie tylko ząbki.... :gwizdanie: :gwizdanie: ale czytając to co pisali twoi koledzy z SK to podejrzewam że ciebie też swędzi... ale pupa i zwieracze... :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: no mnie może swędzi ale ciebie to we wtorek będzie bolała...
Mario22 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 PEDAŁY KATOWICKIE.... :polew: kolego ząbki cię swędzą... Mnie tylko ząbki.... :gwizdanie: :gwizdanie: ale czytając to co pisali twoi koledzy z SK to podejrzewam że ciebie też swędzi... ale pupa i zwieracze... :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: no mnie może swędzi ale ciebie to we wtorek będzie bolała... Grzeczny bądz bo nie dostaniesz polarku... :gwizdanie: :decayed:
Seski Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 PEDAŁY KATOWICKIE.... :polew: kolego ząbki cię swędzą... Mnie tylko ząbki.... :gwizdanie: :gwizdanie: ale czytając to co pisali twoi koledzy z SK to podejrzewam że ciebie też swędzi... ale pupa i zwieracze... :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: no mnie może swędzi ale ciebie to we wtorek będzie bolała... Grzeczny bądz bo nie dostaniesz polarku... :gwizdanie: :decayed: nie będę ryzykował i nie będę prowadził z tobą do wtorku dialogu dlatego też udam się w tej chwili na spacer...
Rekomendowane odpowiedzi