Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem zielony po wczoraj :sick3:

Też coś słabo się czuję... :gwizdanie: Na dodatek siedzę w robocie! Masakra! Idę obejrzeć Jumbo bo wylądował! :kox: :kox:
  • Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jestem zielony po wczoraj :sick3:

Też coś słabo się czuję... :gwizdanie: Na dodatek siedzę w robocie! Masakra! Idę obejrzeć Jumbo bo wylądował! :kox: :kox:

Jakas szycha przyleciała czy jak ??? Jak ja latam to zawsze mam małe samoloty... :decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Kto jutro bedzie na spocie ???

Krolu bedziesz???

Opublikowano

Krolu bedziesz???

a co leo sie :sick3:

:decayed:

Opublikowano

Krolu bedziesz???

Z Leo wszystko OK ... po prostu lubię krola ... :tongue4: :tongue4: :tongue4: :gwizdanie: Wiesz Bulik...niektórzy mają kolegów... :polew:

Opublikowano

Krolu bedziesz???

Z Leo wszystko OK ... po prostu lubię krola ... :tongue4: :tongue4: :tongue4: :gwizdanie: Wiesz Bulik...niektórzy mają kolegów... :polew:

racja ja to wiem :polew:
Opublikowano

ja jutro nie wyrobie.. czeka mnie tourne po cmentarzach :confused4:

Opublikowano

hmm jutro jest swieto wiec parking moze byc zamkniety, tak jak kiedys...

Opublikowano

Panowie , krótka piłka , pisać kto woli spota w środe , bo jutro będzie na grobach. Jak raz zrobimy spota w środe to sie nic nie stanie ;)

albo jutro w ogóle nie robimy spota i dopiero za tydzień sie widzimy we wtorek ?

Opublikowano

Panowie , krótka piłka , pisać kto woli spota w środe , bo jutro będzie na grobach. Jak raz zrobimy spota w środe to sie nic nie stanie ;)

albo jutro w ogóle nie robimy spota i dopiero za tydzień sie widzimy we wtorek ?

ja jutro też będę na grobach... może uda mi się dojechać... :confused4: ale jak spot byłby w środę to też go sobie odpuszczam - idziemy do kina z dimanami :cool1:
Opublikowano

ja jutro też będę na grobach... może uda mi się dojechać... :confused4: ale jak spot byłby w środę to też go sobie odpuszczam - idziemy do kina z dimanami :cool1:

jacy kinomaniacy hehe na co teraz idziecie?
Opublikowano

w tym tyg na to :

a za tydzień na :

:kox:

Opublikowano

No myślę, że jutro cza odpuścić! Większość będzie w rozjazdach... :cool1: Co do środy może być - jak dla mnie. :wink4:
Opublikowano

jestem za środą jak najbardziej , jutro w sumie też mi pasi ale środa to lepsze rozwiązanie :good:

juz nie byłem na spocie w Kato 3 tyg :thumbdown:

Opublikowano

jestem za środą jak najbardziej , jutro w sumie też mi pasi ale środa to lepsze rozwiązanie :good:

juz nie byłem na spocie w Kato 3 tyg :thumbdown:

Nie wiem czy nie dłużej! :cool1:
Opublikowano

:wallbash:

albo ja gdzieś zapodziałem albo moja gdzieś wyebała umowę kupna auta, kartę pojazdu, potwierdzenie zapłaty PCC co za patos