Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Panowie SoMeS, no to Ci teraz Keżor pojechał Wydało się
keżor Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 kto chce zobaczyć Sedana nisko i szeroko ? bo zrobiłem na forum nie wrzucam bo ktoś ukradnie
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 kto chce zobaczyć Sedana nisko i szeroko ? bo zrobiłem na forum nie wrzucam bo ktoś ukradnie dajesz, żeby Ci ktoś nie ukradł to wrzuć na PW
wicio150 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Siemka kto chce zobaczyć Sedana nisko i szeroko ? bo zrobiłem na forum nie wrzucam bo ktoś ukradnie Ja tez chcialbym zobaczyc :gwizdanie: Somes Ty masz wspólne ubrania z siorką ? bo na zdjęciach ma podobne ciuchy jak Ty na spotach Ostro :polew:
Kędzior Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 witam poka Keżor i przy okazji prześlij linki do siostry Somesa i Wicia na PW
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Somes Ty masz wspólne ubrania z siorką ? bo na zdjęciach ma podobne ciuchy jak Ty na spotach przecież to nie ja w koszulce klubowej wyskakuje na imprezy [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 12:43_________________________________________________
keżor Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 Somes Ty masz wspólne ubrania z siorką ? bo na zdjęciach ma podobne ciuchy jak Ty na spotach przecież to nie ja w koszulce klubowej wyskakuje na imprezy bo mnie na droższe nie stać a takosztuje 20zł
keżor Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 dobra dobra no i przecież nie będe całą impreze kręcił kluczykiem na palcu
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 dobra dobra no i przecież nie będe całą impreze kręcił kluczykiem na palcu wypadłbyś blado jak byś to musiał całą noc robić
wicio150 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Kezor fajne wlepki mozesz dla mnie tez zrobic jedna
keżor Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 Kezor fajne wlepki mozesz dla mnie tez zrobic jedna to kto chce ile ? sedanów czy avantów ? białych czy czarnych ? pisać i w przyszłym tygodniu sie zamówi
Kędzior Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 nom ja tego avancika 1 sztuke wezme napewno i zastanawiam się nad tą jeszcze drugą wersją czy brać ale raczej też wezmę (chodzi mi o NO FAT CHICKS/WILL RUB)hehe
stanley Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Keżor prześlij mi avanta. Jak to wygląda? Chociaż do mojej fury "nisko i szeroko" raczej nie pasuje bardziej: " niepozornie, ale kox z samego dołu" ale bezsens walnąłem
Kędzior Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Keżor prześlij mi avanta. Jak to wygląda? Chociaż do mojej fury "nisko i szeroko" raczej nie pasuje bardziej: " niepozornie, ale kox z samego dołu" ale bezsens walnąłem siema Stanley niepierwszy i nieostatni raz tak napisałeś muehehhe [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 14:27_________________________________________________Stanley przesłałem ci fotki naklejek[br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 14:28_________________________________________________Keżor ehehe a chciałem sobie dać na avatarka tą naklejkę hehe uprzedziłeś mnie hehe
keżor Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 daj będziesz miał przecież inną
Kędzior Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 ale motyw podobny więc trochę kicha, nom chyba żeby dać will rub ale to też podobne będę musiał dalej kombinować co wymyślić na avka haha
Rekomendowane odpowiedzi