Kędzior Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 psyt ale mam smaki na cos mocniejszego
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Psssyt... :gwizdanie: piwo jest dla ciot ja tylko 40% walę Nie napisałeś jeszcze jakie piwo. :polew: :polew: Zimny Lech BTW mój ulubiony.................czy jestem ciotą [br]Dopisany: 31 Październik 2011, 21:12_________________________________________________ psyt ale mam smaki na cos mocniejszego ja odkąd znalazłem doxy z Golfa czczę to jak nakazali koledzy z forum
Kędzior Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 ja odkąd znalazłem doxy z Golfa czczę to jak nakazali koledzy z forum prawidolowo lej do ryja
stanley Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Psssyt... :gwizdanie: piwo jest dla ciot ja tylko 40% walę Nie napisałeś jeszcze jakie piwo. :polew: :polew: Zimny Lech BTW mój ulubiony.................bo jestem ciotą [br]Dopisany: 31 Październik 2011, 21:12_________________________________________________ psyt ale mam smaki na cos mocniejszego ja odkąd znalazłem doxy z Golfa czczę to jak nakazali koledzy z forum :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Psssyt... :gwizdanie: piwo jest dla ciot ja tylko 40% walę Nie napisałeś jeszcze jakie piwo. :polew: :polew: Zimny Lech BTW mój ulubiony.................bo jestem ciotą [br]Dopisany: 31 Październik 2011, 21:12_________________________________________________ psyt ale mam smaki na cos mocniejszego ja odkąd znalazłem doxy z Golfa czczę to jak nakazali koledzy z forum :gwizdanie: :polew: :polew: wal się
akjam Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 No to Psssyyttt ZIMNY LECH...
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 No to Psssyyttt ZIMNY LECH... następna......... :polew:
akjam Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 No to Psssyyttt ZIMNY LECH... następna......... :polew: Chciałbyś. :decayed: :decayed:
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 No to Psssyyttt ZIMNY LECH... następna......... :polew: Chciałbyś. :decayed: :decayed: nie nie chciałbym i nie chcę ale co zrobić
akjam Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 No to Psssyyttt ZIMNY LECH... następna......... :polew: Chciałbyś. :decayed: :decayed: nie nie chciałbym i nie chcę ale co zrobić Nic! Żebyś to zapamiętał. :naughty: No to co robimy w środę? Może wcześniej byśmy się ustawili? Kinomani też by się może zzjawili przed seansem?
stanley Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 no to Tyskie [br]Dopisany: 31 Październik 2011, 21:31_________________________________________________ No to Psssyyttt ZIMNY LECH... następna......... :polew: Chciałbyś. :decayed: :decayed: nie nie chciałbym i nie chcę ale co zrobić Nic! Żebyś to zapamiętał. :naughty: No to co robimy w środę? Może wcześniej byśmy się ustawili? Kinomani też by się może zzjawili przed seansem? może być godzinkę wcześniej, dla mnie lepiej
akjam Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 no to Tyskie Też mi mignęło coś w tych kolorach w lodówce... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 No to Psssyyttt ZIMNY LECH... następna......... :polew: Chciałbyś. :decayed: :decayed: nie nie chciałbym i nie chcę ale co zrobić Nic! Żebyś to zapamiętał. :naughty: No to co robimy w środę? Może wcześniej byśmy się ustawili? Kinomani też by się może zzjawili przed seansem? no ja kończę robotę koło 17, musiałbym podjechać na osiedle bo już mam głody nie potrafie normalnie funkcjonować, jestem rozdrażniony i agresywny
akjam Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 no to Tyskie [br]Dopisany: 31 Październik 2011, 21:31_________________________________________________ No to Psssyyttt ZIMNY LECH... następna......... :polew: Chciałbyś. :decayed: :decayed: nie nie chciałbym i nie chcę ale co zrobić Nic! Żebyś to zapamiętał. :naughty: No to co robimy w środę? Może wcześniej byśmy się ustawili? Kinomani też by się może zzjawili przed seansem? może być godzinkę wcześniej, dla mnie lepiej No 18ta byłaby OK! Kto chętny!? No to Psssyyttt ZIMNY LECH... następna......... :polew: Chciałbyś. :decayed: :decayed: nie nie chciałbym i nie chcę ale co zrobić Nic! Żebyś to zapamiętał. :naughty: No to co robimy w środę? Może wcześniej byśmy się ustawili? Kinomani też by się może zzjawili przed seansem? no ja kończę robotę koło 17, musiałbym podjechać na osiedle bo już mam głody nie potrafie normalnie funkcjonować, jestem rozdrażniony i agresywny :gwizdanie: :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 no to Tyskie Też mi mignęło coś w tych kolorach w lodówce... :gwizdanie: moze macie tej samej firmy
akjam Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 no to Tyskie Też mi mignęło coś w tych kolorach w lodówce... :gwizdanie: moze macie tej samej firmy Nie wiem jaką mam bo mam zabudowaną! :polew: :polew:
Bulik Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 no to Tyskie Też mi mignęło coś w tych kolorach w lodówce... :gwizdanie: moze macie tej samej firmy Nie wiem jaką mam bo mam zabudowaną! :polew: :polew: to wyrwij dechę i sprawdź :gwizdanie:
akjam Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 no to Tyskie Też mi mignęło coś w tych kolorach w lodówce... :gwizdanie: moze macie tej samej firmy Nie wiem jaką mam bo mam zabudowaną! :polew: :polew: to wyrwij dechę i sprawdź :gwizdanie: Odpada bo kasa na mody przeznaczona a mógłbym coś zdupczyć. :polew: :polew:
Bulik Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 no to Tyskie Też mi mignęło coś w tych kolorach w lodówce... :gwizdanie: moze macie tej samej firmy Nie wiem jaką mam bo mam zabudowaną! :polew: :polew: to wyrwij dechę i sprawdź :gwizdanie: Odpada bo kasa na mody przeznaczona a mógłbym coś zdupczyć. :polew: :polew: to wkó*w twoją powiedz o co chodzi ...nie bedzie na Ciebie
Rekomendowane odpowiedzi