stanley Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 trzeba jeszcze sciągnąc naszego przodowego- Kędziora ale chyba nie macie takich sióstr Strzegomski Kurewki hardcore :gwizdanie: chyba, że ja już taki stary jestem
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 przejebana jest ta laska widziałem to w strefie śmiechu komu co polać? :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 stanley chyba jesteś stary chociaż bardziej śmieszne niż żenujące
stanley Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 stanley chyba jesteś stary chociaż bardziej śmieszne niż żenujące aż taki stary ? chyba nie. chyba za długo jeździłem polonezem i teraz taki zacofany jestem, hehe chyba juz nie chcę mieć dzieci, poproszę żonę żebysmy adoptowali jakąs 18 letnią tajkę czy cos takiego no i laska z tego filmiku http://nasza-klasa.pl/profile/12998327 pełna inwigilacja [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 22:26_________________________________________________ przejebana jest ta laska widziałem to w strefie śmiechu komu co polać? :gwizdanie: jacka chętnie walnę
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Stanley już miałem tego linka do profilu wklejać
stanley Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Stanley już miałem tego linka do profilu wklejać hehe Ty, to widzę masz wtyki a masz ją w znajomych ? hehe
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Stanley już miałem tego linka do profilu wklejać hehe Ty, to widzę masz wtyki a masz ją w znajomych ? hehe nie ale chyba dodam żeby te komentarze tam poczytać
Kędzior Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 nom zdażyłem na 500 hehehe Somes to ja jacka poproszę hehehe a ty Stanley które piwko konsumujesz?
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 nom zdażyłem na 500 hehehe Somes to ja jacka poproszę hehehe a ty Stanley które piwko konsumujesz? to wpadaj może nie wypije zanim dojedziesz nie no najpierw furę na parking trza zaprowadzić
stanley Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 nom zdażyłem na 500 hehehe Somes to ja jacka poproszę hehehe a ty Stanley które piwko konsumujesz? ja na dziś mam tylko 2 szt jutro na rano do roboty dziś to byly w robocie gwiezdne wojny :doh1: nie zapowiada się żeby jutro był spokoj
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 nom zdażyłem na 500 hehehe Somes to ja jacka poproszę hehehe a ty Stanley które piwko konsumujesz? ja na dziś mam tylko 2 szt jutro na rano do roboty dziś to byly w robocie gwiezdne wojny :doh1: nie zapowiada się żeby jutro był spokoj to dawaj dziś na noc gdzieś na impreze a jutro wpadniesz to będzie Ci wszystko jedno
Kędzior Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Siemasz Rafał :> tak nie ma nic lepszego niż iść do roboty na bani wtedy jest ostry klimat :>[br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 22:43_________________________________________________a wogóle co sądzicie na temat mojego avatarka?
stanley Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 nom zdażyłem na 500 hehehe Somes to ja jacka poproszę hehehe a ty Stanley które piwko konsumujesz? ja na dziś mam tylko 2 szt jutro na rano do roboty dziś to byly w robocie gwiezdne wojny :doh1: nie zapowiada się żeby jutro był spokoj to dawaj dziś na noc gdzieś na impreze a jutro wpadniesz to będzie Ci wszystko jedno hehe, nie pomyślałem o tym, tylko że musiałbym jeszcze z rańca klina przywalić, to bym przyjąc na serwis nawet koparkę [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 22:45_________________________________________________ Kędzior tak jak bym Cię widział wszystko w temacie
Kędzior Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 hehe starałem się co by mnie jakoś odzwierciedlał avek (choć odrobinę) dlatego go wybrałem hehe [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 22:50_________________________________________________ Kędzior tak jak bym Cię widział mam trochę wiecej włosów hehehe
akjam Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Witam raz jeszcze z wieczorka. Byłem piwku i właśnie wróciłem ale zaraz spadam bo jutro na deskę... :gwizdanie: Co tam u Was Panowie? Kędzior no avatar spox - i komentarz juz był odpowiedni. Somes skończyłeś już polerkę?
stanley Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Witam raz jeszcze z wieczorka. Byłem piwku i właśnie wróciłem ale zaraz spadam bo jutro na deskę... :gwizdanie: Co tam u Was Panowie? Kędzior no avatar spox - i komentarz juz był odpowiedni. Somes skończyłeś już polerkę? Somes d*py na necie oglada :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Witam raz jeszcze z wieczorka. Byłem piwku i właśnie wróciłem ale zaraz spadam bo jutro na deskę... :gwizdanie: Co tam u Was Panowie? Kędzior no avatar spox - i komentarz juz był odpowiedni. Somes skończyłeś już polerkę? Somes d*py na necie oglada :gwizdanie: to zboczeniec jeden jak tak można :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Akjam skończyć nie skończyłem... 2ga felga dziś wyjechała jestem na 3ciej teraz już pójdzie z górki i przez weekend trochę więcej czasu na to poświęcę... może do niedzieli wieczora skończę a d*p to mi mało ostatnio
Rekomendowane odpowiedzi