akjam Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Do klasztoru przyłazi nowy młody mnich. Starszy mnich oprowadzo go po klasztorze i opowiada: -Tu jest bibliotyka. Możesz z niej korzystać, kiedy tylko zechcesz, Ino nie w czwortek. Idom do sauny. -Tu jest nasza sauna. Możesz z niej korzystać, kiedy tylko ze chcesz... Ino nie w czwortek. Idom do stołówki. -Tu jest nasza stołówka. Możesz tu przyłazić, kiedy tylko zechcesz i jeść wiela chcesz, ino nie w czwortek. Obeszli cały klasztor i młody mnich dowiedzioł się, że wszyńdzie bydzie mógł przyłazić, za wyjontkiem czwortku. Na koniec stary mnich przyprowadzo młodego na strych,a tam szafa. Stary mnich otwiero ją, a ze środka wystaje czyjaś pupa. -Tu jest pupa. Możesz tu przychłazić, kiedy zechcesz i robić co zechcesz, ino nie w czwartek. -Wszystko super, ale czymu tych wszystkich rzeczy nie moga robić akurat w czwartek ?? -Bo w czwortek mosz dyżur w szafie. :polew: :polew:
OKO Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Do klasztoru przyłazi nowy młody mnich. Starszy mnich oprowadzo go po klasztorze i opowiada: -Tu jest bibliotyka. Możesz z niej korzystać, kiedy tylko zechcesz, Ino nie w czwortek. Idom do sauny. -Tu jest nasza sauna. Możesz z niej korzystać, kiedy tylko ze chcesz... Ino nie w czwortek. Idom do stołówki. -Tu jest nasza stołówka. Możesz tu przyłazić, kiedy tylko zechcesz i jeść wiela chcesz, ino nie w czwortek. Obeszli cały klasztor i młody mnich dowiedzioł się, że wszyńdzie bydzie mógł przyłazić, za wyjontkiem czwortku. Na koniec stary mnich przyprowadzo młodego na strych,a tam szafa. Stary mnich otwiero ją, a ze środka wystaje czyjaś pupa. -Tu jest pupa. Możesz tu przychłazić, kiedy zechcesz i robić co zechcesz, ino nie w czwartek. -Wszystko super, ale czymu tych wszystkich rzeczy nie moga robić akurat w czwartek ?? -Bo w czwortek mosz dyżur w szafie. :polew: :polew: :polew:
akjam Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 :polew: dobre Łosz qqrwa!!!! :polew:
stanley Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 :polew: dobre Łosz qqrwa!!!! :polew:
addassko Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 :gwizdanie: jak autko?? pochytane??
akjam Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 :gwizdanie: jak autko?? pochytane?? No jeszcze nie.
stanley Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 :gwizdanie: jak autko?? pochytane?? No jeszcze nie. u mnie, na warsztacie mają luzy
akjam Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 :gwizdanie: jak autko?? pochytane?? No jeszcze nie. u mnie, na warsztacie mają luzy No to może bym wymienił wszystkie 4 pompowtryskiwacze... :decayed:
Kanar Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 :gwizdanie: jak autko?? pochytane?? No jeszcze nie. u mnie, na warsztacie mają luzy to chu.. warsztat - w dobrym warsztacie trzeba czekać na termin
akjam Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 :gwizdanie: jak autko?? pochytane?? No jeszcze nie. u mnie, na warsztacie mają luzy to chu.. warsztat - w dobrym warsztacie trzeba czekać na termin :naughty:
stanley Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 :gwizdanie: jak autko?? pochytane?? No jeszcze nie. u mnie, na warsztacie mają luzy to chu.. warsztat - w dobrym warsztacie trzeba czekać na termin dla kolegi miejsce się znajdzie, dla klienta termin na przyszły tydzień, a odbiór samochodu za dwa tyg :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi