diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 wpadajcie na gliwice spamowac tu jest nuda
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 wpadajcie na gliwice spamowac tu jest nuda dokładnie z tego co wiem to długopisy się robią...
Kędzior Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Max szarpnij na szybko z 2-3 browaru i od razu spam pójdzie szybciej Ps. sprawdzony system hehehehe wpadajcie na gliwice spamowac tu jest nuda nie nuda tylko spokój i harmonia
Maxito Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 wpadajcie na gliwice spamowac tu jest nuda właśnie może byście wspomogli ziomali za granicy i może byście pogadychy przenieśli tutaj diman mam pytanie dotyczące marca chodzi o wyjazd
Kędzior Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 wpadajcie na gliwice spamowac tu jest nuda dokładnie z tego co wiem to długopisy się robią... Pucek bij mi stąd pijaku hehehe :polew:
Maxito Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 wpadajcie na gliwice spamowac tu jest nuda dokładnie z tego co wiem to długopisy się robią... chińczyki je składają :polew:
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 miron cos wpominal zeby mu adresy wylac na pw bedzie te dlugopisy rozwozil osobiscie :polew:
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 wpadajcie na gliwice spamowac tu jest nuda dokładnie z tego co wiem to długopisy się robią... Pucek bij mi stąd pijaku hehehe :polew: przecież ja piję tylko okazjonalnie
Maxito Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 miron cos wpominal zeby mu adresy wylac na pw bedzie te dlugopisy rozwozil osobiscie :polew: :polew: ty byłes na zimowym w zeszłym roku
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 wpadajcie na gliwice spamowac tu jest nuda właśnie może byście wspomogli ziomali za granicy i może byście pogadychy przenieśli tutaj diman mam pytanie dotyczące marca chodzi o wyjazd wal
Maxito Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 wpadajcie na gliwice spamowac tu jest nuda dokładnie z tego co wiem to długopisy się robią... Pucek bij mi stąd pijaku hehehe :polew: przecież ja piję tylko okazjonalnie co piątek sobota niedziela :polew: :polew:
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 miron cos wpominal zeby mu adresy wylac na pw bedzie te dlugopisy rozwozil osobiscie :polew: :polew: ty byłes na zimowym w zeszłym roku nie gregor byl ja bylem na letnim
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 no co Wy ja ostatni raz na takiej bani byłem w grudniu jeszcze, więc nie przesadzajcie, ale robicie mi złą opinię [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 18:34_________________________________________________Maxito, musisz mieć duuuużo vódki, reszta się nie liczy, o nic się nie martw
Kędzior Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 no co Wy ja ostatni raz na takiej bani byłem w grudniu jeszcze, więc nie przesadzajcie, ale robicie mi złą opinię [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 18:34_________________________________________________Maxito, musisz mieć duuuużo vódki, reszta się nie liczy, o nic się nie martw hehe tak chcemy ci odebrać klubowicza hahaha :polew: i jak Pucek wyrwałeś co wczoraj?
Maxito Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 wpadajcie na gliwice spamowac tu jest nuda właśnie może byście wspomogli ziomali za granicy i może byście pogadychy przenieśli tutaj diman mam pytanie dotyczące marca chodzi o wyjazd wal jak byłeś rok temu tam to pewnie juz wiesz jak tam dojechać więc może zosałbyś pilotem wycieczki i im bliżej było by wyjazdu trzebaby może jakis wątek zarzucić plan wycieczki kolejnoś wyjadu itd co ty myślisz o tym chociaż keżor też tam był tylko jak go puścimy na szpicy to nie koniecznie wszyscy razem dojedziemy [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 18:37_________________________________________________czyli pilotem nie zostaniesz dimanie
Kędzior Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 przecież Keżor powoli jeździ :polew: :polew:
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 no co Wy ja ostatni raz na takiej bani byłem w grudniu jeszcze, więc nie przesadzajcie, ale robicie mi złą opinię [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 18:34_________________________________________________Maxito, musisz mieć duuuużo vódki, reszta się nie liczy, o nic się nie martw hehe tak chcemy ci odebrać klubowicza hahaha :polew: i jak Pucek wyrwałeś co wczoraj? wyrwal niezla banie
Maxito Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 może zrobimy kasting na pilota wycieczki
Kędzior Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 hahaha wyrwał grzywą o kant blatu hehehe
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 wpadajcie na gliwice spamowac tu jest nuda właśnie może byście wspomogli ziomali za granicy i może byście pogadychy przenieśli tutaj diman mam pytanie dotyczące marca chodzi o wyjazd wal jak byłeś rok temu tam to pewnie juz wiesz jak tam dojechać więc może zosałbyś pilotem wycieczki i im bliżej było by wyjazdu trzebaby może jakis wątek zarzucić plan wycieczki kolejnoś wyjadu itd co ty myślisz o tym chociaż keżor też tam był tylko jak go puścimy na szpicy to nie koniecznie wszyscy razem dojedziemy [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 18:37_________________________________________________czyli pilotem nie zostaniesz dimanie moge spokojnie zostac pilotem orbisu jak chcesz
Rekomendowane odpowiedzi