Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no co Wy

ja ostatni raz na takiej bani byłem w grudniu jeszcze, więc nie przesadzajcie, ale robicie mi złą opinię :polew:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 18:34_________________________________________________Maxito, musisz mieć duuuużo vódki, reszta się nie liczy, o nic się nie martw :polew:

hehe tak chcemy ci odebrać klubowicza hahaha :polew: :polew: i jak Pucek wyrwałeś co wczoraj? :naughty:

jak bym wyrwał to bym tu teraz nie siedział :naughty:

było sporo fajnych, ale byłem tam się napić z kolegami a nie wyrywać d*py :polew:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no co Wy

ja ostatni raz na takiej bani byłem w grudniu jeszcze, więc nie przesadzajcie, ale robicie mi złą opinię :polew:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 18:34_________________________________________________Maxito, musisz mieć duuuużo vódki, reszta się nie liczy, o nic się nie martw :polew:

hehe tak chcemy ci odebrać klubowicza hahaha :polew: :polew: i jak Pucek wyrwałeś co wczoraj? :naughty:

jak bym wyrwał to bym tu teraz nie siedział :naughty:

było sporo fajnych, ale byłem tam się napić z kolegami a nie wyrywać d*py :polew:

ja też tak mówie jak wracam z imprezy hahahaha :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

dobra narazie musze skończyć ze spamem chwilowo spadam mam sprawe do załatwienia jak wróce widzę 600 kędzior nie wiem jak to zrobisz ale musisz :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

jak by sie d*pami zajal to by sie stracil na cala noc a tak przynajmnie zesmy sie napili :notworthy:

Opublikowano

Dzień Dobry Dzień Dobry Katowice :hi::decayed:

Opublikowano

dobra narazie musze skończyć ze spamem chwilowo spadam mam sprawe do załatwienia jak wróce widzę 600 kędzior nie wiem jak to zrobisz ale musisz :polew: :polew: :polew:

hehe nom chyba by mi alkoholu w domu brakło hehehe

jak by sie d*pami zajal to by sie stracil na cala noc a tak przynajmnie zesmy sie napili :notworthy:

taki lovelas z niego powiadasz :decayed:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 18:50_________________________________________________

:hi:

Opublikowano

uff powoli dochodzę do siebie :gwizdanie:

Opublikowano

taki lovelas z niego powiadasz :decayed:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 18:50_________________________________________________

nooo a jaki tancerz jak wszedl na parkiet to ino d*py pozostawaly :naughty:
Opublikowano

klinuj kolego klinuujjj hehehe

Opublikowano

:decayed:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 18:53_________________________________________________

daj spokój mam przed sobą pustą flaszkę i mi się podnosi na sam widok.... ale zimne piwko przyjmę jak najbardziej :kox:
Opublikowano

nooo a jaki tancerz jak wszedl na parkiet to ino d*py pozostawaly :naughty:

ja mam na odwrót jak wychodze na parkiet to laski uciekają w popłochu hahaha

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

:decayed:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 18:53_________________________________________________

daj spokój mam przed sobą pustą flaszkę i mi się podnosi na sam widok.... ale zimne piwko przyjmę jak najbardziej :kox:

jak widzę pusta flaszkę to też mi się podnosi ale ciśnienie hehe

Opublikowano

w nocy to tak... ale po melanżu to w gardle :decayed:

a właśnie jak leciała ta nuta?

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

widocznie nie znają się na tańcu :polew:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 19:00_________________________________________________

w nocy to tak... ale po melanżu to w gardle :decayed:

a właśnie jak leciała ta nuta?

jaka nuta?

Opublikowano

taaaa :kox: la la la :gwizdanie:

:polew:

Opublikowano

to na melanżu to było na melanżu... :drunk::dance: