akjam Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Samolotem leci Polak, Rusek i Niemiec... Rozbili się i po jakimś czasie zabrakło im jedzenia. Ustalil, że po tygodniu będą dawali jakąś część siebie i tak dłużej przeżyją. Pierwszy Niemiec. Odciął sobie nogę i przez tydzień jedli nogę. Drugi Rusek. Odciął sobie rękę. Więc kolejny tydzień jedli rękę. Przyszła kolej na Polaka. Ten myśli, myśli... Wstał, ściągnął spodnie... Niemiec się ciesz! Zjem frankfuterke... Na to Polak: Nie, Nie... Po jogurciku i spać. :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Samolotem leci Polak, Rusek i Niemiec... Rozbili się i po jakimś czasie zabrakło im jedzenia. Ustalil, że po tygodniu będą dawali jakąś część siebie i tak dłużej przeżyją. Pierwszy Niemiec. Odciął sobie nogę i przez tydzień jedli nogę. Drugi Rusek. Odciął sobie rękę. Więc kolejny tydzień jedli rękę. Przyszła kolej na Polaka. Ten myśli, myśli... Wstał, ściągnął spodnie... Niemiec się ciesz! Zjem frankfuterke... Na to Polak: Nie, Nie... Po jogurciku i spać. :polew: :polew: :polew: dobre po pracy psyyt :gwizdanie: od razy widać zmianę w podpisie
hubtychy Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 po pracy psyyt :gwizdanie: od razy widać zmianę w podpisie No musiałem zmienić.Nie lubię nieaktualnych danych
akjam Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 no i po zebraniu w robocie Zebranie było z zakrapiane? :gwizdanie: z rana A Ty co spać nie możesz?
addassko Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 no i po zebraniu w robocie Zebranie było z zakrapiane? :gwizdanie: z rana A Ty co spać nie możesz? pracuje... niestety wiecej roboty ostatnio troszke jest... ale za to grudzien prawie caly wolny :gwizdanie: :gwizdanie: jedynie swieta ale tylko nocki
addassko Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Spiżdżam na chatę. szczesciarz
talib1990 Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 witka :hi: Miszka jaki kawalek mi puszczałeś wczoraj peji ? podaj tytuł .. właśnie ściągam tą plytke
Miszka82 Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 witka :hi: Miszka jaki kawalek mi puszczałeś wczoraj peji ? podaj tytuł .. właśnie ściągam tą plytke płyta m tytuł "Reedukacja" tytuł wałka to HSMTO co oznacza "Hejterzy Są Mocni Tylko Online"
hubtychy Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 ale sobie dziś pospałem :gwizdanie:
Fifiński Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 полная перегрузка на гонках girl in toyota supra
stanley Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 полная перегрузка на гонках girl in toyota supra to już chyba wisi na każdym wątku
Kędzior Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 siemka, ja mialem wczoraj przyjechac fiesta wiec bylo by grubo hehe ale sie nie udalo bo musialem do domu wracac;/
Rekomendowane odpowiedzi