Kędzior Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to na melanżu to było na melanżu... zastanawiam się czy do spiża dzisiaj jechac hehe
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to na melanżu to było na melanżu... zastanawiam się czy do spiża dzisiaj jechac hehe dawaj do tarnowskich do onyxu ja spadam będę niebawem
Kędzior Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to na melanżu to było na melanżu... zastanawiam się czy do spiża dzisiaj jechac hehe dawaj do tarnowskich do onyxu ja spadam będę niebawem hehe no jeszcze tam mnie niewidzieli hehehe
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to na melanżu to było na melanżu... zastanawiam się czy do spiża dzisiaj jechac hehe dawaj do tarnowskich do onyxu ja spadam będę niebawem hehe no jeszcze tam mnie niewidzieli hehehe no co wpadaj
krolu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 MAX - nie pisałem nic ani tam ani tu... po prostu robię coś na lapie a forum mam zawsze włączone...
Olaf Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to na melanżu to było na melanżu... zastanawiam się czy do spiża dzisiaj jechac hehe dawaj do tarnowskich do onyxu ja spadam będę niebawem hehe no jeszcze tam mnie niewidzieli hehehe dawaj dzis do spiza !
Kędzior Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to na melanżu to było na melanżu... zastanawiam się czy do spiża dzisiaj jechac hehe dawaj do tarnowskich do onyxu ja spadam będę niebawem hehe no jeszcze tam mnie niewidzieli hehehe dawaj dzis do spiza ! a co idziesz? heheeh dzisiaj jakoś niemam weny
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 siema tęskniłem za wami a my za toba nie :polew:
krolu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 siema tęskniłem za wami ciekawe za czym :gwizdanie:
stanley Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 siema tęskniłem za wami ciekawe za czym :gwizdanie: dobrze, że jest się z kim napić tyskie juz czeka
krolu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 siema tęskniłem za wami ciekawe za czym :gwizdanie: dobrze, że jest się z kim napić tyskie juz czeka ja popijam dzis winko
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 a ja po wczorajszym ogladaniu pijakow przechodze na abstynencje absolutna
Kędzior Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 siema tęskniłem za wami ciekawe za czym :gwizdanie: dobrze, że jest się z kim napić tyskie juz czeka ja popijam dzis winko ja nielubię jabcoków hehehe wyrosłem z tego :polew: Siemasz Stanley hehe
stanley Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 siema tęskniłem za wami ciekawe za czym :gwizdanie: dobrze, że jest się z kim napić tyskie juz czeka ja popijam dzis winko ja nielubię jabcoków hehehe wyrosłem z tego :polew: Siemasz Stanley hehe jest ziomal hehe
Kędzior Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ta KędzioSan hehehe jak tam ci dzień pracy przeleciał? hehe
stanley Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ta KędzioSan hehehe jak tam ci dzień pracy przeleciał? hehe spoznielem sie 30 min :gwizdanie: o 10:30 dopiero zrobilem sonie cos do jedzenia i do picia pozniej przyjechał gosciu Sprinterem i mial zaplacic za naprawe 650 zl i bardzo sie zdziwil w pewnym momencie mialem dosc jego biadolenia i mu powiedzialem ze to jest autoryzowany serwis mercedes benz, a nie jakas dziupla w koncu okazalo sie ze gosc ma tylko 600 zl wiec musialem mu dac rabat http://shootart.pl/ ale dzis Max pojechał ze spamem, co on wziął
Kędzior Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 szkoda ze w audi nierobisz :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi