hubtychy Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 dzięki za spota Jadąc do Sylesi postałem sobie w korku chwilke.... wypadek był, dachowała corsa bodajże.... Akjam raz jeszcze dzięki za przechowanie bluzy, noi dzięki za te 100zł w kieszonce bluzy Miszka / Kędzior Ja już drina sącze tolek dzięki za pomoc a moze bys cos tez na moj temat napisal? Sorry, zrobiłem już tak jak powinno być :gwizdanie: Miło było poznać,bo my się jeszcze nie znaliśmy
Grisza79 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 hubtychy Mi również miło było poznać Akjam to jak wiesz że potrzebuje... to czemu dałes tak mało :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Akjam to jak wiesz że potrzebuje... to czemu dałes tak mało :gwizdanie: zebys nie chlal caly tydzien
akjam Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Akjam to jak wiesz że potrzebuje... to czemu dałes tak mało :gwizdanie: zebys nie chlal caly tydzien :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Akjam to jak wiesz że potrzebuje... to czemu dałes tak mało :gwizdanie: zebys nie chlal caly tydzien i kto to mówi głodnemu chleb na myśli....Drink wypity, ide po nowego
Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 a ja ide po mleko i ciulam do wyrka bajo
hubtychy Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Ja też spadam.Ktoś musi rano wstać
stanley Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Akjam to jak wiesz że potrzebuje... to czemu dałes tak mało :gwizdanie: zebys nie chlal caly tydzien i kto to mówi głodnemu chleb na myśli....Drink wypity, ide po nowego yebany grisza, nie chciałbym widzieć co by się działo, jakbyś był z nami całe 3 dni w Zatorze
akjam Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 A ja obejrzę jakiś filmik... :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 dzięki za spota Jadąc do Sylesi postałem sobie w korku chwilke.... wypadek był, dachowała corsa bodajże.... Akjam raz jeszcze dzięki za przechowanie bluzy, noi dzięki za te 100zł w kieszonce bluzy Miszka / Kędzior Ja już drina sącze tolek dzięki za pomoc a moze bys cos tez na moj temat napisal? Sorry, zrobiłem już tak jak powinno być :gwizdanie: Grisza - miałeś napisać Kędzior - fajnie że byłęś - fajnie śmierdziało
Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Grisza - miałeś napisać Kędzior - fajnie że byłęś - fajnie śmierdziało teraz sobie przesrales, niebede mial zadnych zahamowan w zatorze zeby ograc cie w noge i w siatkowke przykro mi ale sam sobie na to zasluzylesmleko wypite nawet dobre z tymi kokosowymi drinami hehe ku*** ale mi zmarzły palce trzeba wziasc nastepnym razem jakies termofory
Miszka82 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Yo kolejny dzień szakala dokładnie
Rekomendowane odpowiedzi