krolu Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 o bożeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 31 stron w plecy .. :shocked:
Kędzior Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 o bożeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 31 stron w plecy .. :shocked: strugaj chete na sylwestra i nie panikuj wszystko ci opowiemy co bylo pisane
krolu Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 o bożeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 31 stron w plecy .. :shocked: strugaj chete na sylwestra i nie panikuj wszystko ci opowiemy co bylo pisane nie chce mi się... wróbiłem z wypadu na weekend i muszę odpocząć przed pracą
akjam Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 o bożeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 31 stron w plecy .. :shocked: strugaj chete na sylwestra i nie panikuj wszystko ci opowiemy co bylo pisane nie chce mi się... wróbiłem z wypadu na weekend i muszę odpocząć przed pracą Krolu w ciuuula grasz! Miałeś się odezwać. Wysłałem Ci eskę i dzwoniłem ale chyba masz więcej niż jeden nr telefonu...
krolu Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Mam teraz kupę spraw na głowie i nie ogarniam wszystkiego a jeszcze muszę na dniach pojdąć b. ważną decyzję... wieć może dlatego nie oddzwoniłem
stanley Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 muszę na dniach pojdąć b. ważną decyzję... nie żeń się
akjam Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Mam teraz kupę spraw na głowie i nie ogarniam wszystkiego a jeszcze muszę na dniach pojdąć b. ważną decyzję... wieć może dlatego nie oddzwoniłem No OK, każdy cos tam ma na głowie ale wypadałoby coś się odezwać. W weekend już chyba miałeś więcej czasu? :gwizdanie: Na spocie będziesz?
addassko Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Krola sciga wiecej osob dlatego nie odbiera... nie odpisuje... nie pojawia sie a jak sie pojawia to znika... :gwizdanie:
krolu Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Mam teraz kupę spraw na głowie i nie ogarniam wszystkiego a jeszcze muszę na dniach pojdąć b. ważną decyzję... wieć może dlatego nie oddzwoniłem No OK, każdy cos tam ma na głowie ale wypadałoby coś się odezwać. W weekend już chyba miałeś więcej czasu? :gwizdanie: Na spocie będziesz? byłem na wypadzie weekendowym - telefon leżał w kącie... [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 20:34_________________________________________________ muszę na dniach pojdąć b. ważną decyzję... nie żeń się wszyscy mi to mówią
Kędzior Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 muszę na dniach pojdąć b. ważną decyzję... nie żeń się stwierdzasz to na wlasnym przykladzie?
akjam Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Mam teraz kupę spraw na głowie i nie ogarniam wszystkiego a jeszcze muszę na dniach pojdąć b. ważną decyzję... wieć może dlatego nie oddzwoniłem No OK, każdy cos tam ma na głowie ale wypadałoby coś się odezwać. W weekend już chyba miałeś więcej czasu? :gwizdanie: Na spocie będziesz? byłem na wypadzie weekendowym - telefon leżał w kącie... Tłumaczyć się nie musisz. WYstarczy jedna eska, że cie nie będzie. Spierrdalać czy coś I po sprawie. A tak to jest pierdolenie i zabawa w kotka i myszkę jak w przedszkolu. WIesz, że mi zależało.
krolu Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Mam teraz kupę spraw na głowie i nie ogarniam wszystkiego a jeszcze muszę na dniach pojdąć b. ważną decyzję... wieć może dlatego nie oddzwoniłem No OK, każdy cos tam ma na głowie ale wypadałoby coś się odezwać. W weekend już chyba miałeś więcej czasu? :gwizdanie: Na spocie będziesz? byłem na wypadzie weekendowym - telefon leżał w kącie... Tłumaczyć się nie musisz. WYstarczy jedna eska, że cie nie będzie. Spierrdalać czy coś I po sprawie. A tak to jest pierdolenie i zabawa w kotka i myszkę jak w przedszkolu. WIesz, że mi zależało. wiesz, że zawsze staram się pomoc i załatwić wszystko jak się da i co się da... ale chwilowo nie ogarniam nie wiem nawet gdzie mam tan pierdzielony kabel...
akjam Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Mam teraz kupę spraw na głowie i nie ogarniam wszystkiego a jeszcze muszę na dniach pojdąć b. ważną decyzję... wieć może dlatego nie oddzwoniłem No OK, każdy cos tam ma na głowie ale wypadałoby coś się odezwać. W weekend już chyba miałeś więcej czasu? :gwizdanie: Na spocie będziesz? byłem na wypadzie weekendowym - telefon leżał w kącie... Tłumaczyć się nie musisz. WYstarczy jedna eska, że cie nie będzie. Spierrdalać czy coś I po sprawie. A tak to jest pierdolenie i zabawa w kotka i myszkę jak w przedszkolu. WIesz, że mi zależało. wiesz, że zawsze staram się pomoc i załatwić wszystko jak się da i co się da... ale chwilowo nie ogarniam nie wiem nawet gdzie mam tan pierdzielony kabel... Tak właśnie myślałem, że nie wiesz gdzie jest kabel bo mówiłeś, że musisz go poszukać. Ale wystarczy powiedzieć co i jak. Bo mówimy już o tym kilka tygodni i lipa. Koniec tematu.
Kędzior Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Co jest Kędziorowaty? nudy, jutro rano trza wstac, czyli same minusy hehe
keżor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 szykuje sie ustawka , pier**le , skaładam auto i przyjeżdżam we wtorek
akjam Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Co jest Kędziorowaty? nudy, jutro rano trza wstac, czyli same minusy hehe Nudy, nudy i zima idzie. szykuje sie ustawka , pieprze , skaładam auto i przyjeżdżam we wtorek Nie obiecuj, nie obiecuj i tak fury nie poskładasz! :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi