Miszka82 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 VW co tu wiecej gadac A Krolu gadał żeby sobie ten mój ziomek odłożył 5k na wszelki wypadek , mało tego że zVAGował furę to jeszcze przepowiedział przyszłość
krolu Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 ja mu tego auta nie kazałem kupować jebnie kapę silnika i będzie miał spokój a mówiłem mu ze 35k nie kupi dobrego Passata, to będzie miał za 40k dobrego...może O k**wa to ten passat ?
Miszka82 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 ja mu tego auta nie kazałem kupować jebnie kapę silnika i będzie miał spokój a mówiłem mu ze 35k nie kupi dobrego Passata, to będzie miał za 40k dobrego...może O ku*** to ten passat ? nop jutro będzie diagnoza to się obada nie ma co wróżyć z fusów ok spadam filmik zapodać YO
addassko Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 ja mu tego auta nie kazałem kupować jebnie kapę silnika i będzie miał spokój a mówiłem mu ze 35k nie kupi dobrego Passata, to będzie miał za 40k dobrego...może O ku*** to ten passat ? nop jutro będzie diagnoza to się obada nie ma co wróżyć z fusów ok spadam filmik zapodać YO narta
stanley Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Wszyscy na technicznym siedzą czy jak? ja wchodzę na techniczny tylko jak coś łyknę
akjam Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Wszyscy na technicznym siedzą czy jak? ja wchodzę na techniczny tylko jak coś łyknę Często znaczy... :decayed: :decayed:
stanley Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Wszyscy na technicznym siedzą czy jak? ja wchodzę na techniczny tylko jak coś łyknę Często znaczy... :decayed: :decayed: patrząc na ilość moich postów, wychodzi na to, że nie piję za często :gwizdanie:
hubtychy Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Wszyscy na technicznym siedzą czy jak? ja wchodzę na techniczny tylko jak coś łyknę Stasiu jest interes :gwizdanie: Potrzebował bym ori korek wlewu oleju bo z mojego cieknie
stanley Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Wszyscy na technicznym siedzą czy jak? ja wchodzę na techniczny tylko jak coś łyknę Stasiu jest interes :gwizdanie: Potrzebował bym ori korek wlewu oleju bo z mojego cieknie to Ci jutro napisze jaka cena tymczasem trzeba chyba iść już spać
keżor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Wszyscy na technicznym siedzą czy jak? ja wchodzę na techniczny tylko jak coś łyknę Stasiu jest interes :gwizdanie: Potrzebował bym ori korek wlewu oleju bo z mojego cieknie kup se ten z R8
akjam Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Wszyscy na technicznym siedzą czy jak? ja wchodzę na techniczny tylko jak coś łyknę Często znaczy... :decayed: :decayed: patrząc na ilość moich postów, wychodzi na to, że nie piję za często :gwizdanie: Nikt nie mówił, że tam coś piszesz tylko że wchodzisz na techniczny...
hubtychy Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Wszyscy na technicznym siedzą czy jak? ja wchodzę na techniczny tylko jak coś łyknę Stasiu jest interes :gwizdanie: Potrzebował bym ori korek wlewu oleju bo z mojego cieknie to Ci jutro napisze jaka cena tymczasem trzeba chyba iść już spać Spoko.Jak coś to we wtorek na spocie bym odebrał jak będziesz
addassko Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Wszyscy na technicznym siedzą czy jak? ja wchodzę na techniczny tylko jak coś łyknę Stasiu jest interes :gwizdanie: Potrzebował bym ori korek wlewu oleju bo z mojego cieknie to Ci jutro napisze jaka cena tymczasem trzeba chyba iść już spać Spoko.Jak coś to we wtorek na spocie bym odebrał jak będziesz około 8zł chyba nio kupowalem :cool1:jak ostt[br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 23:32_________________________________________________ siemanko z rana
stanley Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 ale mi się nie chce skąd ja to znam :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi